Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to prawda ?

sanandre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ma burza do prądu ?? bez niej prąd jest i bez prądu burza też jest

a ja słyszałem ze maja pieniądze z nieba lecieć a w kranach zamiast wody piwo ... fajnie zeby to była prawda

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Cześć Czy to prawda że jeszcze w tym roku mają być burze które spowodują brak prądu na kilka miesięcy ??? Lub w 2013 czy to prawda ???

Chyba jak przejdzie tornado to nie będzie przez tyle czasu prądu. To nie jest prawda ; )

Opublikowano

Pewnie naoglądałeś się tych bzdur o końcu świata ;D Takie coś prawdopodobnie w najbliższym czasie się nie zdarzy, a jeśli się zdarzy, trzeba zacząć zbierać prąd w wiaderka :)

Game Over

Opublikowano

TAA... koniec świata tez już był kilka razy tylko jakoś nigdy go nikt nie zauważył

a co do burzy , najwięcej w naszym regionie jest ich w lecie wiec nam raczej już nie grożą

@UP wiaderka to mało , pasuje kupic beczki albo wozić beczkowozami ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

ale ponoc maja byc jakies wybuchy na słońcu i to ma spowodowac brak prąu .

1 takie coś było takie wybuchy , jeszcze są zdjęcia o tym jak słońce lawą pryskało czy coś takiego , ale bez obaw wszyscy kiedyś zgienimy lub przejdziemy naa inną galaktykę.. może inne istoty podobne jak my szukają nowych planet do osadzenia? , NASA wynalazła kilka tygodni temu nową planete ( cały czas odkrywają) lecz ta jest równioe niebieska i ma prawie taką samą temperature jak u nas , lecz ileś tam lat świetlnych jest aby tam dotrzeć.. :D

/zakaz handlu

Opublikowano

burze są na zimę tylko, tak poza tym to prond bedzie ale neta nei bo moze im sie cos przepalic i nie chca ryzykowac ;/

Opublikowano

Tak. Później nastąpi sroga zima która zabije od 300 do 700 tys. Ludzi. Wszyscy którzy wyjdą na powierzchnie zamarzną w ok.3-5 sekundy. Będzie brakować picia ogrzewania jedzenia. Kiedy już będzie wiosna/lato będzie ok. 60 C/70C. I wszyscy zdechną przez to że się robi tak gorąco i kto wyjdzie ten spali się. Niestety to koniec świata

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

teoretycznie duża burza słoneczna mogłaby uszkodzić transformatory (jakieś naukowce taką przewidują na 2013) ale tylko wtedy gdy będą WŁĄCZONE. Zawsze można je wyłączyć na czas, bo można wykryć taką burzę zanim materia wyrzucona ze słońca dotrze do Ziemi

PS. gdzieś wyczytałem, że około od dnia przed rozbłyskiem do dnia po jest zauważalne odchylenie w czasie rozpadu cząstek radioaktywnych, więc jeśli to prawda to jeszcze łatwiej byłoby takie coś przewidzieć....

Opublikowano

Cześć Czy to prawda że jeszcze w tym roku mają być burze które spowodują brak prądu na kilka miesięcy ??? Lub w 2013 czy to prawda ???

W każdej chwili może na ziemi wyjeb** coś przez co zostaniemy odcięci od prądu, ale wątpie że akurat przez burze. Zresztą to nie do przewidzenia. I nie rozumiem dlaczego takie tematy nie są zamykane. PRZECIEŻ I TAK DO NICZEGO TU NIE DOJDZIEMY!

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Nie było i nie będzie. Bynajmniej przez najbliższe 10 lat ;D

Zanim bysmy dotarli na tą nową planetę, bysmy umarli 10 razy ;P

skpUo.png

Opublikowano

Jeżeli masz to info z niewiarygodne, to wyłącz tą stronę i najlepiej zablokuj sobie do niej dostęp. Wszystko co tam jest, to wielki fejk i sterta kupy .

9368_gold.png

Opublikowano

co ma burza do prądu ?? bez niej prąd jest i bez prądu burza też jest

a ja słyszałem ze maja pieniądze z nieba lecieć a w kranach zamiast wody piwo ... fajnie zeby to była prawda

ściema, pewnie kolejna obietnica na wybory PO

Opublikowano

a kto by nie słyszał co na grudzień zapowiadają, chyba Mikołaja i Gwiazdkę, a jak przyprószy śniegiem to dziadka Mroza i Śnieżynkę ! ;) , pogłoski na necie już chodzą o tym co będzie w styczniu 2013 !

ZIMA

hehe

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

No wiem ja już kupuję specialne baterie jak i specjalną umunicje przeciw zombie wszystko w sklepie pod nazwą "Apokalipsa 2012", a tak serio to nie będzie takiej burzy chyba, że by nakur**ała przez 24/7 piorunami w twój dom/blok to tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...