sanandre Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cześć Czy to prawda że jeszcze w tym roku mają być burze które spowodują brak prądu na kilka miesięcy ??? Lub w 2013 czy to prawda ??? Moje tut'y http://www.mpcforum.pl/topic/907802-tut-jak-zaoy-konto-na-cf-cn-chiny/ - Konto na CF CN Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE? :P Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 co ma burza do prądu ?? bez niej prąd jest i bez prądu burza też jest a ja słyszałem ze maja pieniądze z nieba lecieć a w kranach zamiast wody piwo ... fajnie zeby to była prawda If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cześć Czy to prawda że jeszcze w tym roku mają być burze które spowodują brak prądu na kilka miesięcy ??? Lub w 2013 czy to prawda ??? Chyba jak przejdzie tornado to nie będzie przez tyle czasu prądu. To nie jest prawda ; ) Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 nie jest prawda burze sa tylko na wiosne , do polowy lata Odnośnik do komentarza
squah :') Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Pewnie naoglądałeś się tych bzdur o końcu świata ;D Takie coś prawdopodobnie w najbliższym czasie się nie zdarzy, a jeśli się zdarzy, trzeba zacząć zbierać prąd w wiaderka Game Over Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 TAA... koniec świata tez już był kilka razy tylko jakoś nigdy go nikt nie zauważył a co do burzy , najwięcej w naszym regionie jest ich w lecie wiec nam raczej już nie grożą @UP wiaderka to mało , pasuje kupic beczki albo wozić beczkowozami If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
sanandre Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ale ponoc maja byc jakies wybuchy na słońcu i to ma spowodowac brak prąu . Moje tut'y http://www.mpcforum.pl/topic/907802-tut-jak-zaoy-konto-na-cf-cn-chiny/ - Konto na CF CN Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE? :P Odnośnik do komentarza
desher Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ale ponoc maja byc jakies wybuchy na słońcu i to ma spowodowac brak prąu . 1 takie coś było takie wybuchy , jeszcze są zdjęcia o tym jak słońce lawą pryskało czy coś takiego , ale bez obaw wszyscy kiedyś zgienimy lub przejdziemy naa inną galaktykę.. może inne istoty podobne jak my szukają nowych planet do osadzenia? , NASA wynalazła kilka tygodni temu nową planete ( cały czas odkrywają) lecz ta jest równioe niebieska i ma prawie taką samą temperature jak u nas , lecz ileś tam lat świetlnych jest aby tam dotrzeć.. /zakaz handlu Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 burze są na zimę tylko, tak poza tym to prond bedzie ale neta nei bo moze im sie cos przepalic i nie chca ryzykowac ;/ Odnośnik do komentarza
Aceman Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tak. Później nastąpi sroga zima która zabije od 300 do 700 tys. Ludzi. Wszyscy którzy wyjdą na powierzchnie zamarzną w ok.3-5 sekundy. Będzie brakować picia ogrzewania jedzenia. Kiedy już będzie wiosna/lato będzie ok. 60 C/70C. I wszyscy zdechną przez to że się robi tak gorąco i kto wyjdzie ten spali się. Niestety to koniec świata Użytkownik MPCforum Odnośnik do komentarza
sanandre Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 może jakis admin zmienic temat na : wymyślamy różne tragedie które moga nam się przytrafić bo fajnie się czyta te wasze różne wymyślone tragedia a ta jest dobra @up Moje tut'y http://www.mpcforum.pl/topic/907802-tut-jak-zaoy-konto-na-cf-cn-chiny/ - Konto na CF CN Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE? :P Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nigdy nie było w polsce takich burz ,że prądu nie było przez kilka miesięc.Kompletna bzdura Odnośnik do komentarza
KochamBlondynki Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Widzę że kolego na Polsacie oglądasz "2012" Odnośnik do komentarza
Sopelek997 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 teoretycznie duża burza słoneczna mogłaby uszkodzić transformatory (jakieś naukowce taką przewidują na 2013) ale tylko wtedy gdy będą WŁĄCZONE. Zawsze można je wyłączyć na czas, bo można wykryć taką burzę zanim materia wyrzucona ze słońca dotrze do Ziemi PS. gdzieś wyczytałem, że około od dnia przed rozbłyskiem do dnia po jest zauważalne odchylenie w czasie rozpadu cząstek radioaktywnych, więc jeśli to prawda to jeszcze łatwiej byłoby takie coś przewidzieć.... [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza
StudzeKisiel Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cześć Czy to prawda że jeszcze w tym roku mają być burze które spowodują brak prądu na kilka miesięcy ??? Lub w 2013 czy to prawda ??? W każdej chwili może na ziemi wyjeb** coś przez co zostaniemy odcięci od prądu, ale wątpie że akurat przez burze. Zresztą to nie do przewidzenia. I nie rozumiem dlaczego takie tematy nie są zamykane. PRZECIEŻ I TAK DO NICZEGO TU NIE DOJDZIEMY! Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie było i nie będzie. Bynajmniej przez najbliższe 10 lat ;D Zanim bysmy dotarli na tą nową planetę, bysmy umarli 10 razy ;P Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jeżeli masz to info z niewiarygodne, to wyłącz tą stronę i najlepiej zablokuj sobie do niej dostęp. Wszystko co tam jest, to wielki fejk i sterta kupy . Odnośnik do komentarza
Cyps Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 FeJk i tyle .... Odnośnik do komentarza
Atherios Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 co ma burza do prądu ?? bez niej prąd jest i bez prądu burza też jest a ja słyszałem ze maja pieniądze z nieba lecieć a w kranach zamiast wody piwo ... fajnie zeby to była prawda ściema, pewnie kolejna obietnica na wybory PO Odnośnik do komentarza
sanandre Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @lubieblondynki dostajesz like za przypomnienie zapomnialem ze dzis leci Thx Ps; juz wiem jak zrobić tematy z wieloma wyświetleniami i komentarzami D: Moje tut'y http://www.mpcforum.pl/topic/907802-tut-jak-zaoy-konto-na-cf-cn-chiny/ - Konto na CF CN Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE? :P Odnośnik do komentarza
haRnasiekRTS Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 WYPIERDOLI WSZYSTKO W KOSMOS, KRAJ ZALEJE FALA KAMIENI METIN I STANIE SIE JEDNO WIELKIE BUM I NIE BEDZIE PRADU ORAZ MPC ELO ZIOM Odnośnik do komentarza
Gerbi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a slyszales co bedzie w grudniu 2012 ? ;> Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a kto by nie słyszał co na grudzień zapowiadają, chyba Mikołaja i Gwiazdkę, a jak przyprószy śniegiem to dziadka Mroza i Śnieżynkę ! , pogłoski na necie już chodzą o tym co będzie w styczniu 2013 ! ZIMA hehe If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Invinoos Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 mu chyba chodzi o burze magnetyczne ... w kosmosie, Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 No wiem ja już kupuję specialne baterie jak i specjalną umunicje przeciw zombie wszystko w sklepie pod nazwą "Apokalipsa 2012", a tak serio to nie będzie takiej burzy chyba, że by nakur**ała przez 24/7 piorunami w twój dom/blok to tak. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.