Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie LOL-a (czas)

michixinq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozmiesz człowieku czym jest speedtest. 7 MB/s to jest PRĘDKOŚĆ INTERNETU, a 800 kb/s to jest PRĘDKOŚĆ POBIERANIA. A więc jeśli:

a)mam internet o PRĘDKOŚCI 75 mb/s (80) to ŚCiĄGAM z prędkością 9000 kb/s czyli 9 mb/s.

b)mam internet o szybkości pobierania 9 mb/s to znaczy, ze mam internet o prędkości 80 mb/s.

Got it?

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Cóż myślę, że ok 15 minutek tak przy dobrej prędkości. W nocy jak dobrze pójdzie przy założeniu, że lol zajmuje 2,8gb, a ściąga się 3Mb/s to 16 minut :) Także nie kłamcie, że ściąga wam się olaboga po 3 minuty, bo to fizycznie niemożliwe przy takich założeniach ;)

Hehe :)2agkt2x.png - dla niedowiarków. W ofercie mam wykupione 9Mb/s :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja mam 20 Mb co przy pełnej predkośći daje mi ok 2000 kb/s ale gram na US i srednio dochodzi mi do 1k kb/s

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nie rozmiesz człowieku czym jest speedtest. 7 MB/s to jest PRĘDKOŚĆ INTERNETU, a 800 kb/s to jest PRĘDKOŚĆ POBIERANIA. A więc jeśli:

a)mam internet o PRĘDKOŚCI 75 mb/s (80) to ŚCiĄGAM z prędkością 9000 kb/s czyli 9 mb/s.

b)mam internet o szybkości pobierania 9 mb/s to znaczy, ze mam internet o prędkości 80 mb/s.

Got it?

Taak, a mi pokazuje,że mam 8Mb a w umowie mam 10 ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...