Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer - w co zagrać?

XerioSek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam jakiś tutaj mój stary komputer i chciałbym w coś zagrać, znacie jakieś fajne gry MMORPG, Wyścigówki, lub jakieś strzelaninki?

Oto mój sprzęt:

Procek: AMD Athlon 3600 + 1,99 GHz x2

Ram: 1 GB

Grafika: NVIDIA GeForce GTS 450 1024 MB

Windows: XP Professional SP2

Help ;] Lecą like

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

NFS World, Call of Duty 2 .

Pójdzie NFS World? Bo słyszałem, że gigantyczne wymagania :P

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Pójdzie NFS World? Bo słyszałem, że gigantyczne wymagania :P

Na minimalnych/średnich ci na pewno pójdzie :).

Ja od siebie polecam jeszcze symulator rFactor.

Opublikowano

Rayman Origins - cena to jakies 100-150zł.

PS: Jak przejdziesz to mi napisz jak przejść do dalszych misji, skoro te z 1 mapki są zrobione :D

897771404427433574016.png

Opublikowano

Z fajnych wyścigówek polecam generally - powinno śmigać na każdym kompie, CoD MW na low detalach, część takich 2-3letnich gier na low detalach. Ogólnie polecam dokupić jeszcze może z 1-2 GB ramu :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

@Refresh.

Opublikowano

Ta już mu MW leci. Mi na lepszym kompie grać się nie da.

Nie wiem może cod 1, moh allied assault, hl1, ew cod 2, terraria, cs 1.6, możesz spróbować hl2 ale z tym może być problem. Wyślę do ciebie na pw link do pewnej listy gier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...