SiataKOX Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam zaczełem dzisiaj grać w DOTA 2 grałem 2,3 rundy ale noobiłem powie ktoś jak ogarnąc mechanikie jakieś rady? Nie gram w MMO typu MOBA ponieważ community jest negatywnie nastawione na słabszych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Wysłałem Ci linka na PW powinno Ci to pomóc. Pomogłem ? Daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Graj z botami, kurde to takie trudne? "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrzyTrzyJeden Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Na boty to moim zdaniem opłaca sie tylko wejść obadać sklep itp. Grać szybciej sie nauczysz grajac z ludźmi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeCandys Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 @UP to jest sposób jak popsuć grę innym... Zagraj z 20 map na botach minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrzyTrzyJeden Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 @up, sory ale przy pierwszej grze wybierasz poziom gry jaki chcesz mieć, przy wybraniu 'Nowy' sami gracze newbie grają, z czasem gdy się nauczy grać będzie grał z lepszymi, jest tak zwany ukryty ranking ale czuję że nie wiesz nawet o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan legacki Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 mam ten sam problem tez zaczalem przygote z dota 2 jednak po kilku rundach z botami czuje ze dalej nie ogarniam tej gry mozecie mi podac takie najwazniejsze informacje odnosnie jak stac sie lepszym graczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.