Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Event LF4

MuchaPLDCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie wie może ktoś kiedy może byc event na lf4 bo chciałbym dozbierac 10 do full-a .

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Tego nikt nie wie. Poczekają a się dowiesz. Szukaj psp. Na oficjalnym forum.

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Teraz mówię szczerze to prawda :

Gadałem na TS z kolesiem która ma ciotkę w BP . To w 100% prawda koleś po 30 lat i zawsze mówi kiedy BP lata itp bo mu ciotka mówi . I ona powiedziała mu w "sekrecie" ze to całe 2X fl4 to kłamstwo ze tylko naciągają ludzi aby kupowali klucze itp .

Nie chcecie nie musicie wierzyć , lecz on mówił prawdę . Ma full LF4 sam boci więc po co miał by kłamać . A to koleś z poważaniem na PL1 , NIE POWIEM KTO .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Teraz mówię szczerze to prawda :

Gadałem na TS z kolesiem która ma ciotkę w BP . To w 100% prawda koleś po 30 lat i zawsze mówi kiedy BP lata itp bo mu ciotka mówi . I ona powiedziała mu w "sekrecie" ze to całe 2X fl4 to kłamstwo ze tylko naciągają ludzi aby kupowali klucze itp .

Nie chcecie nie musicie wierzyć , lecz on mówił prawdę . Ma full LF4 sam boci więc po co miał by kłamać . A to koleś z poważaniem na PL1 , NIE POWIEM KTO .

te x2 szans to nie może być pic bo w takim razie to jest oszukiwanie konsumentów, co wiąże się z konsekwencjami prawnymi.

sygnacu.jpg

Opublikowano

te x2 szans to nie może być pic bo w takim razie to jest oszukiwanie konsumentów, co wiąże się z konsekwencjami prawnymi.

A jak im to udowodnisz ?

@ uciekła mi literka :P

Opublikowano

Zgłoszę to do urzędu konsumentów i czegoś tam, to ich zasranym obowiązkiem jest mi podać informacje o tym, czy to pic czy nie.

Posłuchaj sam siebie , Oni napiszą że to prawda . I jak im to udowodnisz że nie ?? Pic oni mogą napisać ze to prawda i tyle . Nie udowodnisz im tego ze to nie prawda .

Opublikowano

ja tam widzę róznice bo zazwyczaj z 120 kluczy trafia mi sie 1 lf4 a jak jest ten event to nawet 3 lf4 z tych 120 kluczy mi sie trafia ;]

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Posłuchaj sam siebie , Oni napiszą że to prawda . I jak im to udowodnisz że nie ?? Pic oni mogą napisać ze to prawda i tyle . Nie udowodnisz im tego ze to nie prawda .

UK prześwietli ich, to nie jest na zasadzie:

- Drogi BP, podwójna szansa to prawda ??

- Tak, owszem.

- Dziękujemy do widzenia.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że ciężko było by to udowodnić, ale odchodzimy od tematu.

Wracając, nikt raczej nie wie, wydaje mi się, że event pojawia się losowo, na podobnej zasadzie co MHH raz w miesiącu :)

Opublikowano

To jest w jakieś dane dni . Tak jak kiedyś pisało na forum "Dzień LF4" więc wydaje mi się że nie jest to na zasadzie losowania :P

zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...