M4Sell Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zrobiłem sobie postać do fish bota a drugą do gry. Obydwa na 2 e-maile. A dostałem bana na 2 konta. Przekładałem tylko małze na to 2 konto, Dlaczego dostałem bana na 2 konta? Odnośnik do komentarza
NexusLaMeR Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dlatego że ogarneli po logach to, widzieli które postacie handlowały z ta postacia i dlatego wyłapałeś bana Odnośnik do komentarza
DualCorePL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jakim cudem po logach? skoro m2bob i kamermod omijają hackshield Odnośnik do komentarza
Azris Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Czyli teraz Fb nie działają bo odrazu wykrywa GM i ban? yyyyyyyyy mleko?! Odnośnik do komentarza
Hasumi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Niee... Tam, cos mi sie wydaje ze maja sprawdzanie powiazan IP. table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza
NexusLaMeR Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Czyli teraz Fb nie działają bo odrazu wykrywa GM i ban? Niee... Tam, cos mi sie wydaje ze maja sprawdzanie powiazan IP. To nie jest do końca tak że ban, po prostu GM przyłapał postać hakująca na łowieniu lub dostał tak owe zgłoszenie. Co do wypowiedzenia się hasumi, chodzi o to że logi serwera nie tylko jak to jest w twoim mniemaniu zapisują sie po stronie klienta, ale też po stronie serwera więc nie jest ciężko sprawdzić z którymi kontami konto przyłąpane na hakach miało styczność, bo chyba nawet debil nie oddawałby małży za darmo komuś innemu. Co do IP to można je zmieniać, i tak jak wiele osób twierdzi nie można dostać bana na IP, bo sobie IP zmienisz i grasz dalej tak czy siak, po prostu sprawdzają które konta mogą również należeć do właściciela konta które zostało przyłapane. Odnośnik do komentarza
Tape Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 blokuja logi ale nie wszystkie, np FB wysyla za dawanie na handlu powyzej 10 kk tez masz bana wiec to nie jest tak dokonca ze hs jest blokowany, a co do bana sprawdzili po logach z jaka postacia handlowal fish potem zobaczyli ze to samo IP i ban na te 2 konta Jebnij Like'a !! /AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.