marianosek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mam bardzo spory problem. Otoz chcialem zaakutalizowac moj telefon do wersji androida 4.0.4 za pomoca programu CyanogenMod 9.1 (based on Android 4.0.4) ze strony (maclaw.pl) robilem tak ja w filmiku i nagle moj smartfon sie zrestowal i wylaczyl. Wlaczam telefon wlacza sie ikona samsunga nastepnie Samsung galaxy gio (model telefonu) [5660] i tyle nie chce sie dalej wlaczyc. Bardzo prosilbym o pomoc nie chcial bym kupywac nowego telefonu. Prosze o pomoc. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 wgraj soft od nowa Kiesem If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacroMAN Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 http://www.sammobile.com/ 1.Zarejestruj się i zaloguj 2.Wyszukaj soft do twojego telefonu 3.Pobierz i zainstaluj wg poradnika ze strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosek Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 wgraj soft od nowa Kiesem Jak mam to niby zrobic jak mi nie czyta telefonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosek Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 http://www.sammobile.com/ 1.Zarejestruj się i zaloguj 2.Wyszukaj soft do twojego telefonu 3.Pobierz i zainstaluj wg poradnika ze strony. Znajdz mi to bo nie wiem gdzie szukac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podniecony Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Znajdz mi to bo nie wiem gdzie szukac. [url="http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-S5660&pcode=XEO&os=1&type=1#firmware"]http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-S5660&pcode=XEO&os=1&type=1#firmware[/url] Proszę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosek Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Dzieki tylko tak mam to pobrane juz ale jak to wgrac na fona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podniecony Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Tak jak wgrywasz softa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosek Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Mozesz od A do Z bo nie wiem jak mam to wgrac... pierwszy raz to robie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_K Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wgrywasz to odinem, jak nie wiesz jak to dokładnie zrobić albo masz wątpliwości wyslij na pw twoje GG, a wszystko ci rozrysuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSypher61x Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jesli mozesz wejsc w Recovery, zrob Wipe data/system/dalvik (ewentualnie Battery stats) i sprobuj zainstalowac CM od nowa. jesli nie mozesz wejsc w recovery sprobuj sflashowac Odinem poprzez Download Mode Co potrzebujesz do Flashowania odinem: Odin Multi Downloader v4.42: http://www.mediafire...9eman2u9iix1cox ROM z Samfirmware.com: www.samfirmware.com rejestrujesz sie, logujesz, Klikasz na Firmware and Files i wybierasz: Type: Smartphone OS: Android Model: GT-S5660 - Galaxy Gio Country: Poland - XEO (Nie zapomnij wypakowac ROM'a na pulpit, bo jak sflashujesz plik zip, to telefon pojdzie sie, za przeproszeniem, Pierdolic. Wchodzisz w Download Mode (Vol Dn+Home+Power) pojawi sie okienko z potwierdzeniem ze chcesz zainstalowac wlasne binarki, wciskasz Vol Up zeby potwierdzic. Jestes W Download mode. teraz podlacz telefon pod kompa Otworz Odin_multi_downloader_v4.42.exe w Polu Option zaznacz One Package, reszty nie ruszaj w Polu Select ops wybierasz Plik .ops ktory dostales z odinem, w tym wypadku nazywa sie on GIO_v1.0.ops teraz w Polu "Select Integrate Package - Check One Package Option" Wybierasz ROM ktory Sciagneles (i wypakowales na pulpit) z samfirmware.com. teraz klikasz na Start i czekasz okolo 3 minuty az sie sflashuje. jakbyscie sie pytali "Chyba kazdy wie ze zawsze trzeba plik .zip rozpakowac zeby dostac sie do rom'a" oj niestety na xda-devs bylo wystarczajaco ludzi ktorzy flashowali .zip zamiast .md5 i tak wlasnie dostali Hard Bricka i nie wiedzieli jak naprawic... sam nie mam galaxy gio ale pamietam jak kumpel zbrickowal sobie poprzez instalowanie CM 7.2 i jemu naprawialem, ta metoda zadzialala. Mam nadzieje ze pomoglem, i pierdole to czy mi sie dostanie za brak skanu i za zewnetrzne linki, probuje tylko pomoc , a jak sie nie podoba to niestety, macie problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.