Skocz do zawartości

[Szukam] Mapy

RLZ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Szukam mapy wyspy dosyć dużej wyspy a na około, żeby była wszędzie woda, dużo wody, daleko daleko woda ;] Z góry dzięki. Jeżeli mapka mi się spodoba nagradzam duża ilością like codziennie przez tydzień !!

Hmm.. około 200x200 ale żeby to kwadrat nie był to tak mniej więcej, żeby ta wyspa była okrągła co do gór to raczej nie chce żeby to przypominało wyspę najwyżej małe wzniesienia, przy brzegach wody prosił bym o sand a reszta z dirtu

Hmm.. około 200x200 ale żeby to kwadrat nie był to tak mniej więcej, żeby ta wyspa była okrągła co do gór to raczej nie chce żeby to przypominało wyspę najwyżej małe wzniesienia, przy brzegach wody prosił bym o sand a reszta z dirtu

Zrobię dzisiaj lub jutro, odpiszę w tym temacie.

W każdym twoim poscie w tym temacie dostales like, zaraz biore sie za dawnie kolejnych like'ow ;] Dzieki wielkie, a mam jeszcze prośbe jakbys mogł to dodaj jeszcze jakąś rzekę, drzewa ;] Z góry dzieki

W każdym twoim poscie w tym temacie dostales like, zaraz biore sie za dawnie kolejnych like'ow ;] Dzieki wielkie, a mam jeszcze prośbe jakbys mogł to dodaj jeszcze jakąś rzekę, drzewa ;] Z góry dzieki

Jedynie laptop, którego teraz używam jest problemem aby robić coś dalej, wszystko najniższe i ok. 5-10 FPS. Ale postaram się zrobić coś zaraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Szukam] Mapy   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...