Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resztki comoda v2

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie piszę o tym z panem Fr3shMak3r gdyż nie odpisuje. Więc tak jak wcześniej jak chrome nie znajduje strony to wyskakuje comodo search. Odinstalowanie comoda nic nie dało a nie mam żadnych dodatków ani nic.

Opublikowano

Jest taki program odkurzacz :D Ale wątpię, żeby pomógł. Warto sporóbować.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Możliwe możliwe. Za chwilę jak mi się będzie chciało to zobaczę. Chociaż to chyba tak samo jak CCleaner. Dalej proszę proponować.

Opublikowano

Albo wtyczka, albo ustawiona strona startowa. Nie jestem pewien. Nie ważne czy odinstalujesz program, jak zainstalujesz jakiś głupi toolbar albo inne ścierwo to to zostanie.

@DOWN:

Metoda na wszystko :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Po instalacji chrome program prosi o podanie swojego e-maila i hasła do konta google, ale oczywiście możesz to zignorować :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Mniej więcej tak:

Włączasz nową kartę, w prawym górnym rogu karty pod zakładkami powinien widnieć napis "Nie jesteś zalogowany(a) w Chrome.(Coś tam coś tam - zaloguj się). Klikasz link i w polach wpisujesz email i hasło do niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...