mario22455 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Na jakim serwerze do ceny są najtańsze proszę o podanie jaki serwer polski jest najtańszy i jaki z zagranicznych najtańszy i przykładowe ceny? ... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ... Odnośnik do komentarza
mario22455 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @ref ... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ... Odnośnik do komentarza
Gość Pan Szymek Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 US4 Irys - 72 mln. Odnośnik do komentarza
Senthinel Prime Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 gb2 tam w czasie bugowania flaxow irki po 40 mln byly;d teraz pewnie taniej;d Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy. Więcej info na priv. Odnośnik do komentarza
MuchaPLDCA Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 us3 irki po 20mln lf3 3,5mln bo2 3,5mln @EDIT jak cos to gram na eic , Klan : Baku Baku Squad 11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10 No pięknie ;/ Odnośnik do komentarza
MonsterEnergy19 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 us3 irki po 20mln lf3 3,5mln bo2 3,5mln @EDIT jak cos to gram na eic , Klan : Baku Baku Squad Ale te ceny co podałeś to na pewniaka bo jak tak to można starą fe zrobić w 1 tydzień . You Like This >>>><<<< Odnośnik do komentarza
MedykMatyk Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jak starą fe w tydzień? Jest jakiś bug, o którym nie wiem czy chcesz kredki kupić? Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza
MonsterEnergy19 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jak starą fe w tydzień? Jest jakiś bug, o którym nie wiem czy chcesz kredki kupić? Stara FE = 31 LF-3 16 BO2 8 IRYS 24PP Nie nie chce kupić kredek wole sobie PbBOT polatać po x/2 na lenovie i flax na 6 lvl wbić . You Like This >>>><<<< Odnośnik do komentarza
MedykMatyk Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wiem, co to stara fe, w tych czasach akurat grałem:D A nie pomyślałem o nawalaniu na bocie alienków, bo ja tylko na boxy tera latam:D Dzięki za info w każdym bądź razie:) Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.