Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sezon 3 ?

topher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo tylko jakie będą nagrody za określone elo nic więcej

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Kurde jak nie wiecie to nie piszcie bo nagrody za elo to wiadomo..

w sezonie 3 mają być NIEKTÓRE skiny za IP

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Był kiedyś taki temat, tyle, że już nie pamiętam co tam podali.

Pamiętam, że mają coś robić z wiktorem i tyle.

Opublikowano

Dude, gościu pyta o nadchodzące rzeczy w 3 sezonie, a Wy mu pieprzycie o nagrodach za elo?

Warns incoming.

Opublikowano

mają być skiny za IP, rework (gameplay+visual) karmy i heimera, rework gameplayu Viktora (nie wiem po co) oraz kilka reworkow wizualnych. A Jaxa i tak nie znerfią :/

Opublikowano

Ma jąbyć nowe mapy wiem że ma być mapa 5v5 Magma Chamber a także mapa 30v30 ale co do tej to tylko plotki slyszałem szczerze w niąwątpie ale się zobaczy

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Ma jąbyć nowe mapy wiem że ma być mapa 5v5 Magma Chamber a także mapa 30v30 ale co do tej to tylko plotki slyszałem szczerze w niąwątpie ale się zobaczy

Mapa 30vs30? może jeszcze draft? wtedy na mapie 60 championów =.= Komputery by sie popaliły jak 60 champów w TF rzuci skilla...

Magma Chamber to bardzo stary projekt który został wycofany.... no chyba że mają go wskrzesić ale co do tego to podaj info skąd masz

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

przy 10v10 przecietny komp 4 gb ram itp. nie wytrzymalby nawet na najnizszej. A ty tu pieprzysz o 30v30 -.-

Opublikowano

Jak umiesz czytaćpisze że slyszałem plotki nie daje potwierdzonego info sam jestem zdziwiony takim pomysłem a co do magma może bedzie może nie tylko daje plotki :/

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...