Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Item Hack

patryk33a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam działającego darmowego,oraz niewykrywalnego item hacka do team forrtess 2 (o ile taki istnieje) chodzi o takie coś że np. mam liste itemów naciskam na coś i dodaje mi to do gry :D

Opublikowano

patryk powiedz mi po co Ci ten hack ? Wytłumacz sobie jedno że nie było nie ma i nie będzie nigdy takich hacków do TF2 ponieważ Valve nie pozwoliło by sobie na takie coś.Sam wiesz jaka to jest duża firma i tam są path itp więc nie ma bata żeby były jakieś hacki, owszem są wyjątki ale to żadkość.

//spam

Opublikowano

Nie ma item hacka, jest jedynie ten odblokowujący achievementy który daje ci itemy.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

item hack nie istnieje, ile takich tematów jeszcze może być...

Itemki stoją po stronie serwera, wiec taki hack musialby lamac zabezpieczone servery valve, co jest karalne prawnie, wiec nie wiem czy komus by sie chcialo robic/korzystac z niego :0

shoob.png

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...