patryk33a Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam, szukam działającego darmowego,oraz niewykrywalnego item hacka do team forrtess 2 (o ile taki istnieje) chodzi o takie coś że np. mam liste itemów naciskam na coś i dodaje mi to do gry Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mam, ale nie dam. h3h3. Ile można mówić, że Item Hacka nie było, nie ma i nie będzie. Odnośnik do komentarza
FeHnE Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 patryk powiedz mi po co Ci ten hack ? Wytłumacz sobie jedno że nie było nie ma i nie będzie nigdy takich hacków do TF2 ponieważ Valve nie pozwoliło by sobie na takie coś.Sam wiesz jaka to jest duża firma i tam są path itp więc nie ma bata żeby były jakieś hacki, owszem są wyjątki ale to żadkość. //spam Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie ma item hacka, jest jedynie ten odblokowujący achievementy który daje ci itemy. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
olek222 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 item hack nie istnieje, ile takich tematów jeszcze może być... Itemki stoją po stronie serwera, wiec taki hack musialby lamac zabezpieczone servery valve, co jest karalne prawnie, wiec nie wiem czy komus by sie chcialo robic/korzystac z niego :0 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.