Skipper_ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jak w temacie. perk to: Dowódca:Olre oko Kierowca-Hamowanie sprzęgłem Celowniczy-Wyznaczony cel Radiooperator-Wzmacnianie sygnału Ładowniczy-Zastrzyk adrenaliny Jaki wziąć 2 perk? xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisp Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dowódca:Wszechstronność Kierowca-Jazda terenowa/Kontrolowane uderzenie Celowniczy-Strzałz biodra Radiooperator-Cammo/Naprawa/Rozeznanie w sytuacji Ładowniczy-Cammo/Naprawa U radiooperatora i ładowniczego nie ma nic sensownego, na upartego można dać to rozeznanie lub u obu cammo lub naprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Naprawe dla wszystkich, szybciej beda mu naprawiac gaski, nie trzeba bedzie dlugo czekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvenmage Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Na tym tierze camo się przydaje, lecz jeśli myślisz przyszłościowo to ja bym dał wszystkim naprawę(bo np. taki T30 ma prawie 0 kamuflażu, więc i tak mu to nic nie daje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja na swoim T30 mam 100% kamuflazu 80% naprawy a na trzeci chyba towarzyszy broni wezme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jak UP kup sobie kamuflaż bo jakby nie patrzył jest to TD V tieru USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 To jeszcze zalezy od twojej taktyki Skipper, z tego co wiem tym nim nie campisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maasamune Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 t 49 raczej nie nadaje sie do kamopienia!!!! jest szybki i kozysta z tego to samo z hellkatem. to nie sa td-ki ktore siedza w krzakach i czekaja na cel. powiem tak troszke mialem td jagertiger i t 30 mialem w garazu. i skile to 1 tzw zarowka u dowodcy ,dalekowidzenie bo na wyzszych teirach niestety bedziesz tego potzrebowal, i 3 cammo uwazam ze to sa podstawowe niezbednieki dla campera td Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @Up Ale jakbyś nie widział camo zwiększa niewidoczność podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Tak, poza tym czolg znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvenmage Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @Up Ale jakbyś nie widział camo zwiększa niewidoczność podczas jazdy Nie jest tak tylko w przypadku LT? bo szczerze, nie wydaje mi się żeby przy poruszających TD to działało (ale jeśli się mylę to sorry), a jeśli tak to nieznaczna różnica, bo miałem camo na 100% zresetowałem i podobnie jestem wykrywany w ruchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ale chyba wtedy czasem sie znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skipper_ Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Kamuflaż w jedzie działa w pełni u LT i MT u pzostałych tylko 50% szans jest na wykrycie Ja poprostu jeste MT tak gram czasem zrobie campe a później jade na szturm na baze i niszczyć arte.Udało mi się pobić rekord-8 fragów nim.Wziałem camo bo czasem tylko campie więc przyda się później zrobie pierdoły a dopiero póxniej naprawe bo i tak- ściągnięte choć na 2-3-4 sec. i już widze swój wrak... Ok wszyscy dostają i like i temat Close xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.