Loocker Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Siemanko, na początek mojej działalnosci na YouTube, organizuję konkurs. Więcej dowiecie się z filmiku. http://youtu.be/dRjvf0nP7-s Jakos na następnych filmikach się zmieni Dla Modów/Kidmodów, dostałem pozwolenie od Gamusa Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Użytkownik dostał pozwolenie na zorganizowanie Konkursu. Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ref Odnośnik do komentarza
McPopix Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Oczywiście biorę udział ale podejrzewam , że jest to po prostu wymuszanie lajków i subów ;P. Ale no zobaczymy 20.10.12 ;] Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Konkurs jak konkurs. Cos za cos. Ja w to włożyłem troszkę czasu a Wy tylko w to włożycie parę kliknięć. Choć nie powiem że widzowie mi się przydadzą :] Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ref Odnośnik do komentarza
McPopix Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 No nie wiem. Bo jeśli Ci potrzebni widzowie to miej świadomość , że będziesz miał tylko widzów-duchów. Nie będą Ciebie oglądać . Przynajmniej większość. Ja sam na YT rzadko siedzę bo oglądam tylko teledyski lub lets pleje z metka ;d Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 ref, no ale jak mam niepotrzebne konto to po co ma ono stać jak ktos inny może je poprowadzić dalej? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.