CheaterMan Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam, mam problem z bratem ciągle mi zmienia haslo poprzez jego konto. Jest możliwość żeby nie mogl zmienic <oczywiście żeby dalej mial prawa adma> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 rób mu to samo , albo ustaw mu w opcjach tak by musiał zmieniać hasło swoje za każdym razem, kiedyś mu się znudzi można ustawić mu konto z uprawnieniami administratora wtedy nie będzie miał możliwości zmienić tobie bo masz administratora najlepiej wyłącz i jemu i sobie opcje zmiany hasła jakimś tweakiem If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniuh Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zrób mu konto gościa to nawet gry nie zainstaluje ;P LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheaterMan Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @UP2 THX @UP pisalem ze nie moge mu dac goscia CLS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.