Jasiupl21 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mam windows 7 home premium 64 bit i nie mogę otworzyć tibi auto. Klikam na ikone włącza się i kiedy mam wybrać postać klikam ok i nic się nie pojawia proszę o szybką odpowiedz Thx z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiupl21 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 pomocy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damster1 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jeśli masz problem zajrzyj do tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/505256-tibiaauto-blad-unknown-character-oraz-tibia-version-mismatch-fix/ Jeśli nadal nie pomoże to zrób tak: Zainstaluj tibie potem Tibia Auto przerzuć pythona24.dll do folderu Tibia i TA potem ustaw zgodność z Windows xp sp 3 i uruchom jako TA i powinno wszystko chodzic. exModerator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiupl21 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 nadal ten sam problem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.