mistrz0000000 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam mam Laptopa Acer Aspire 5737Z, mam go już 2 lata jest już zbyt słaby, nie działają nowsze gierki tutaj informacje o sprzęcie: Procesor: Inter? Cote?2 Duo CPU T6400 @ 2.00GHz 2.00GHz Ram: 4.00 GB DDR3 Pytania: 1. Piszę 2 razy procesor 2.00GHz więc jest 4GHz czy 2? 2. Co mam dokupić, i jaki polecacie. 3. Ile to kosztuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 nie zawsze jest 2 GHz procka niby dasz większego chyba że wymienisz i chodzenie , cenowo nie warto chyba ze cie stać wywalić ok 300zł na upgrade po którym będziesz miał niewiele lepszego trupa niz masz, ok 10-15% zwiększenie wydajności praktycznie w niczym nie podniesiesz osiągów zwłaszcza w grach koszt od 100 do 300 zł w zależności od tego czy robisz sam czy serwis to wykona If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz0000000 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 To co bym musiał wymienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spevil Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 karte graficzna... a ze o to ciezko w laptopach, to sprzedaj go i kup nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.