KarolekPL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cześć , mam pytanie czy warto wracać do darka, bo po kilku-miesięcznej przerwie znowu mam ochotę pograć Chcę się dowiedzieć czy można jeszcze Charlesem bugować flaxy i czy jest jakiś darmowy bot Dzięki ----------- nie mam jakiegoś pro konta, skromniutka vega Odnośnik do komentarza
Koralek123 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 DArmowy bot to BoxyBot . Nie mozna bugowac dronow Odnośnik do komentarza
Coming Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Charles już nie działa na bugowanie dronów. Jedynym działającym botem jest boxybot. Są też wersje testowe: pbdobot ma godzinę dziennie ibot ma chyba 12h, a kbot 24h. by @Miyoshi Odnośnik do komentarza
KarolekPL Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dzięki , a skoro Charles już nie działa to nie ma innych sposobów na szybkie "mnożenie" kredek? Odnośnik do komentarza
Bronek41 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wypłaty klanowe ale nie wiem czy darkobit.comedy działa . Sygnatura by . Gentleman . Odnośnik do komentarza
MedykMatyk Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Comedy nie działa, dostajesz tylko 2 miechy premy. Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza
KarolekPL Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 2 miechy premy za co? Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 tak sobie prezent. W DO się nie opłaca już zaczynać dla świeżych kont polecam bardziej UW. Odnośnik do komentarza
KarolekPL Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A z tego co pamiętam bugpoint dawał jakieś linki i się dostawało 1 miesiąc premy gratis, aktualne to jeszcze? Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A z tego co pamiętam bugpoint dawał jakieś linki i się dostawało 1 miesiąc premy gratis, aktualne to jeszcze? darkorbit.pl/comedy zarejestruj się z tego linku i dostaniesz 2 miesiące premium. Odnośnik do komentarza
KarolekPL Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dzięki ale to znam, był link z niemieckiego bugpointu żeby na aktualne konto dodać miesiąc premy, ale nie moge tego znależć na mpc @Edit : A i jaki jest najlepszy z darmowych tooli? Szukam właśnie takiego żeby mi alienki zaznaczał A gerkavy nigdzie nie moge znaleźć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.