Hooper120 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Szukam czegoś co podnosi tylko wyznaczone itemy, wiem że było coś takiego na easymetin2 ale to nie dziala na priv i jest teraz płatne. Chodzi mi o podnoszenie samych sztabek. Odnośnik do komentarza
NexusLaMeR Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Czegoś takiego raczej niema bynajmniej z tego co ja się orientuję, a napisanie tego było by bardzo czasochłonne. Odnośnik do komentarza
Sawana Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie ma czegoś podnoszącego tylko sztabki. Znasz jakiś fajny serwer ? Szukasz kogoś do wspólnej gry? Pisz śmiało ! Bo nudy... ;x Odnośnik do komentarza
NexusLaMeR Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jest coś co podnosi wszystko. w kamer modzie nawet masz auto pick up Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.