xziolox000 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam na komputerze posiadałem darmową wersje minecraft`a 1.3.2 I problem. Komp się zepsuł i było reset kompa i wszystko straciłem i nie posiadam pliczku minecraft`a 1.3.2 ten darmowy ale bez dema czysty fulll I mam prośbę czy ktoś posiada lub link do darmowego minecraft`a non-premium 1.3.2 bez dema !!! DAM PLUSY dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Em... Wystarczy Mineshafter, a te forum raczej nie popiera piractwa "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xziolox000 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Em... Wystarczy Mineshafter, a te forum raczej nie popiera piractwa Słucham piractwa. Piractwo to było jak byś dał minecraft.jar ... Ja tego nie chce -_- tylko minecraft.exe bez dema 1.3.2 non-premium Proszę nie dawać komentarzy że to piractwo. Piractwo to było jak bym dał albo i ty byś dał minecraft.jar !!! @EDIK Przepraszam ja naprawdę potrzebuję minecraft.exe non-premium dam plusy + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/481266-minecraft-darmowy-launchergra/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xziolox000 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dzięki wielkie dam ci + @TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.