DzikiWieprz Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Siemka . Mam problem otórz zaistalowałem sobie przed chwilą nero 7 , lecz po instalacji gdy próbowałem wejść pograć w Minecraft ( pirat ) wyskoczył mi błąd ( mam Windows XP ) .... Proszę o pomoc , szukałem w internecie sposobów na rozwiązanie problemu ale żadnej do tej pory nie działa... Załącznik : http://imageshack.us...ualmachineu.png Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Przinstaluj Minecrafta i Nero, zaktualizuj Javę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiWieprz Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 okej dzięki Przeinstalowanie Javy i Minecrafta pomogło Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.