NoLuckJustSkill Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mojang zaczął sprzedawać klucze do Minecraft na komputery osobiste w formie kart z kodem w rzeczywistych sklepach. Teraz można wyjść z domu i zgarnąć z półki sklepowej świeży klucz do Minecraft. Karta z giftcode wygląda identycznie jak na załączonym obrazku. Tuż po zakupie wystarczy założyć sobie konto na account.mojang.com i wpisać kod. Aktualnie oferta jest dostępna wyłącznie w USA (Walmart, Target, Bestbuy), ale może doczekamy się jej w przyszłości i w europejskich sklepach. Karta kosztuje tyle samo co klucz kupiony drogą elektroniczną. craftsite.pl Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gargamel512 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A obrazek to muszę sobie wyczarować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Obrazek w drodze, imgur mi szwankuje :c @ juz :> @down Nie ważne, że copy & paste, ważne, że jest. Udostępnianie informacji chyba nie jest złe? Poza tym podałem źródło Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David934 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Możesz sobie go zobaczyć na http://craftsite.pl/karty-giftcode-minecraft/9394 bo to praktycznie copy and paste z owej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander98 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ciekawe ;pp i lepsze . By me Obecnie nie wykonuje zleceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dobry pomysł, jak ktoś chcę zrobić prezent to będzie mógł kupić taką kartę zamiast Gift Code'a. Będzie większa satysfakcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.