Nellyz Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rDjqRhDjkw0&feature=youtu.be Zapraszam do komentowania ! Pozdrawiam Nellyz www.tanashi.pl Odnośnik do komentarza
Impression. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Muzyka za głośno i badziewna jest. Ale filmik robi wrażenie Odnośnik do komentarza
Nellyz Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie zajmuje się umiejętnościami ` wideomasterskimi ` Chciałem pokazać to co widać w grze. www.tanashi.pl Odnośnik do komentarza
Czlowiek Honoru Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tyle expic oO ... ;d https://www.youtube.com/watch?v=plqsYmfiRs0&list=UUXoNWBIptXnTBQ1mU1-tZkg Odnośnik do komentarza
Avertus Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Takie coś powinno być w mediach... Odnośnik do komentarza
Piteruum Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 No i takie serw powinien byc exp w miare latwy zeby sie nie meczyc ale tyle poziomow to by bylo cos , tylko teraz dorobic jakies itemy, zrobic jakis porzadny serwer easy , i zaloze sie ze by stal gdyby byl dobry. I cieszyl sie popularnoscia. Odnośnik do komentarza
kier0wnik! Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 to jest tylko wizual ? tzn tak jak z 65535 ? można dać poprzez /a nick lvl ale i tak nie da się wyexpić tj duże błędów będzie wiem bo sam to ogarniałem 4funmt2.pl Odnośnik do komentarza
Even^^ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Patrze patrze i widze mojego clienta @OT Odpalony photoshop +50 do respektu Mój client +65 do szpanu. @Top Fajna sprawka, gz pomysłu i wykonania :P Odczytaj pw jak możesz Odnośnik do komentarza
Nellyz Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 to jest tylko wizual ? tzn tak jak z 65535 ? można dać poprzez /a nick lvl ale i tak nie da się wyexpić tj duże błędów będzie wiem bo sam to ogarniałem Akurat ten błąd został wyeliminowany , został jeden malutki www.tanashi.pl Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tak ale zrób game z wartością wymaganego expa na każdy lvl... Odnośnik do komentarza
Lolkos Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ta i ciekawe Po co taki lv jak dla mnie 127 To jest Maximum , Po co większy Później 100 rodzaji hwangów i po co to Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów! VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV GG 50528323! Odnośnik do komentarza
Jachoooooooo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Już niedługo nie będzie ograniczeń dotyczących lvl Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
PrezeSxZodi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Fajnie taki 487 Coś nowego wkońcu Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl ! Odnośnik do komentarza
Sawana Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Już to widziałam. Wyobrażam sobie ile ten ''bajer'' powodowałby bugów. :P Znasz jakiś fajny serwer ? Szukasz kogoś do wspólnej gry? Pisz śmiało ! Bo nudy... ;x Odnośnik do komentarza
xHarryPotter Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 heh dobre Odnośnik do komentarza
Hasumi Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 W sumie to spoko tylko tak mysle w sumie ze dziwne bo to nie tibia ;/ table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza
Pimp4s Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Gz. Odnośnik do komentarza
LudzikMPC Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 hehe spoko ciekawe kiedy na jakim serwie to bedzie? Jeżeli uważasz że Ylayron to dziecko które zatrzymało się umysłowo w wieku 5 lat wklej to na swoją sygnaturę. Odnośnik do komentarza
Wrzeszczacy Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Ciekawe... Zapraszam na Mój Kanał YouTube ツ http://www.youtube.com/Wrzeszczacyyy I know, I know that we are marked by sin I know, I know that we're nothing Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Bardzo ciekawe Niech wprowadzą to w życie metina sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
KaMeR1337 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 jaki sens robić taki level ? to juz lepiej dać lvl max 120, dać wolniejszy exp i wyjdzie praktycznie na to samo. Odnośnik do komentarza
TheGreatLee39 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 również widziałem zapewne już się powoli będzie pojawiać to na prywatnych serwerach... Odnośnik do komentarza
CastroTM Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 jaki sens robić taki level ? to juz lepiej dać lvl max 120, dać wolniejszy exp i wyjdzie praktycznie na to samo. Jestem tego samego zdania.Nie ma żadnego sensu ze wbijania tego lv... Dodaje to tylko nowe bugi i nic więcej. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.