Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Cassiopeia Malzahar Brand

RuSt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niecierpliwy jesteś :f . Ja bym ci z nich wszystkich polecił Malzahara , jak sie wyuczysz rzucać Q to bd dobry . Malzah ma w cholere mocne skille , mozesz śmiało go kupować .

Opublikowano

oczywiscie najlepszy jest Brand

+ jego W jest jednym z najsilniejszych skilli postaci AP

+ ulti znakomite do rozpoczencia tf + W i oslabiasz tak przeciwnika ze przegrywa w 95% tf

+ Q tanie i dobre do gnebienia przeciwnika

+ bardzo latwe do ogarniecia combo

Niecierpliwy jesteś :f . Ja bym ci z nich wszystkich polecił Malzahara , jak sie wyuczysz rzucać Q to bd dobry . Malzah ma w cholere mocne skille , mozesz śmiało go kupować .

bez ulti jest niezbyt dobry i latwo przerwac jego ulti bez sprzymiezenicow nie zdobedziesz zazwyczaj fraga tak jak bez ulti
Opublikowano

Miałem cassio - sprzedałem (mocna postać, ale nuuuuuuddnnaaaa), miałem branda i nie jarał mnie :P Malze miałem i bardzo fajna postać super DMG, super farma, niestety w early manorzerny, fajny passyw, jak masz ulti - masz killa, jednak dość trudno zapuszcza się Q, jednak jak się tego nauczysz to rządzisz ! no jednak i tak go sprzedałem, bo 0 escape poza ulti xD.

Pomyśl nad orianna, swainem, lux, ew vladem, ten ostatni to na solo topa i na mida się nadaje. Świetne postaci, nie nudzą się (przynajmniej mi. Orianna escape ze slowa + speeda + tarcza + ew. ulti, mocne DMG, pomocna dla teamu, super mechanika, fajna farma - passyw. Swain, Super ulti, łatwe divy turreta, snear, slow, DoT, passyw odnawia mane (może siedzieć z ultem cały czas na lini). Lux - slow, snear, mocne DMG, tarcza, pro ulti z bardzo niskim CD + mocnym DMG. Vlad super sustain, świetny passyw, świetne DMG, mocny escape, dobry ulti (nawet bardzo dobre do TF). Są to moje ulubione postaci.

Opublikowano

Ja polecam Branda:

-Stun

-Ignite z pasywa

-25% większy dmg z W gdy enemy jest podpalony

-Aoe ult

-Świetna postać do TF'ów

-Ma strasznie dużego bursta

-Nawet bez dobrych statów i tak bije duże dmg :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Cassiopeia , sam ją posiadam . bardzo fajna postac : )

+prawie zawsze wygrany mid

+bardzo dobry haras

+małe cd

+ulti miazdzy tf

+ogolnie prawie wszystkie skille dobre do tf

+po zatruciu wroga skill " e " mamy co poł sec . !

+ dobra farma

-brak mozliwosci ucieczki jak nas focusują , chyba ze dobry flash

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Brand

+fajny pasyw (maly ignite) jak trafisz z obojetnie jakiego skilla

+Mocne ulti

+Stun

nic wiecej chyba ;d

Cassio

Dobry pasyw (kolejny uzyty skill przez jakas tam chwile bedzie kosztowal mniej many i chyba mniejsze cd stakuje sie 5razy)

"Q" ktore zatruwa i zwieksza twoja szybkosc poruszania sie jesli trafisz

"W" Slow i plamka ktora sie powieksza

"E" jedyny skill ktory nie jest aoe ;] pazurki

"R" Stunuje przeciwników na 2sekundy jesli sa odwroceni do ciebie twarza ,jesli nie slow 60%

Ogółem postać do carrowania gier na low elo nie ma to jak leca na ciebie 3osoby z low hp puszczasz ulti smieszne coldowny skilli triple ;]

Malzahar

+pasyw taki sobie

+dobry silenc z niezlym dmg

+"W" zabiera iles tam procent maksymalnego zdrowa

+"E" taki hmm Ignite.? ;d

+"R" dla mnie najgorsze ulti w grze z jednego powodu mozna je łatwo przerwać

Widziałeś kiedyś na turniejach malza? nie bo jego ulti jest ujowe ;]

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

cassio ma op late game i early game harass oraz mid game trading. Pasyw+blue i nie wyprujemy sie z many. Jedna z niewielu postaci, ktora jest w stanie sama zrobic pente. Jej ulti to cud (aoe stun/slow ze swietnym dmg), Q 3 sek cd, E warunkowe 0.5 sek cd. Ciezko wygrac z nia linie, nie nudzi sie.

Brand? Szybko mi sie znudzil, jego ulti jest uzyteczne tylko podczas walk w jungli.

Opublikowano

Polecam Cassiopeie:

+świetny harass

+ogromny dps

+aoe dmg

+aoe stun

+bardzo mocne early i mid game

+radzi sobie ze sporą ilością miderów

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Lux nie ma problemów żadnych z Cassio. Dostanie z Q to włącza tarcza i jeszcze jej zostanie, a na E cassio nie podejdzie, bo lux ma snear. Do tego lux ma większy range, także bardzo mocny DMG, slow, fajne ulti. Bardzo pomocna dla team, a Cass rzuci jedynie słaby slow, który na niskim lvl jest bardzo słaby. Jedynie cass ma mocny ulti, ale duże CD, oraz i to da się ominąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...