RuSt Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Posiadam: 6300 IP Zależy mi na: Mocnym na Midzie dobrtm w tf i Late Game Preferuję: Cassiopeia Malzahar Brand Generator by - Krystian - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuSt Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Pomoże mi ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isarow Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Niecierpliwy jesteś :f . Ja bym ci z nich wszystkich polecił Malzahara , jak sie wyuczysz rzucać Q to bd dobry . Malzah ma w cholere mocne skille , mozesz śmiało go kupować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krekis Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 oczywiscie najlepszy jest Brand + jego W jest jednym z najsilniejszych skilli postaci AP + ulti znakomite do rozpoczencia tf + W i oslabiasz tak przeciwnika ze przegrywa w 95% tf + Q tanie i dobre do gnebienia przeciwnika + bardzo latwe do ogarniecia combo Niecierpliwy jesteś :f . Ja bym ci z nich wszystkich polecił Malzahara , jak sie wyuczysz rzucać Q to bd dobry . Malzah ma w cholere mocne skille , mozesz śmiało go kupować . bez ulti jest niezbyt dobry i latwo przerwac jego ulti bez sprzymiezenicow nie zdobedziesz zazwyczaj fraga tak jak bez ulti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johwar Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 tf naleza do casio i branda malza kosi mida malza Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuSt Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie wiem nadal kogo kupić Chciałbym usłyszec więcej Odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenUser Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Miałem cassio - sprzedałem (mocna postać, ale nuuuuuuddnnaaaa), miałem branda i nie jarał mnie :P Malze miałem i bardzo fajna postać super DMG, super farma, niestety w early manorzerny, fajny passyw, jak masz ulti - masz killa, jednak dość trudno zapuszcza się Q, jednak jak się tego nauczysz to rządzisz ! no jednak i tak go sprzedałem, bo 0 escape poza ulti . Pomyśl nad orianna, swainem, lux, ew vladem, ten ostatni to na solo topa i na mida się nadaje. Świetne postaci, nie nudzą się (przynajmniej mi. Orianna escape ze slowa + speeda + tarcza + ew. ulti, mocne DMG, pomocna dla teamu, super mechanika, fajna farma - passyw. Swain, Super ulti, łatwe divy turreta, snear, slow, DoT, passyw odnawia mane (może siedzieć z ultem cały czas na lini). Lux - slow, snear, mocne DMG, tarcza, pro ulti z bardzo niskim CD + mocnym DMG. Vlad super sustain, świetny passyw, świetne DMG, mocny escape, dobry ulti (nawet bardzo dobre do TF). Są to moje ulubione postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raen Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja polecam Branda: -Stun -Ignite z pasywa -25% większy dmg z W gdy enemy jest podpalony -Aoe ult -Świetna postać do TF'ów -Ma strasznie dużego bursta -Nawet bez dobrych statów i tak bije duże dmg :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veynard Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cassiopeia , sam ją posiadam . bardzo fajna postac : ) +prawie zawsze wygrany mid +bardzo dobry haras +małe cd +ulti miazdzy tf +ogolnie prawie wszystkie skille dobre do tf +po zatruciu wroga skill " e " mamy co poł sec . ! + dobra farma -brak mozliwosci ucieczki jak nas focusują , chyba ze dobry flash Jeśli pomogłem, daj tego like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePowerekk Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Brandem nie grałem , ale słyszałem, że jest dobry. Malza jak dla mnie odpada. Cassiopeia miażdzy. Ult w dobrym momencie w tf i pizda z enemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RapidoTT Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Brand +fajny pasyw (maly ignite) jak trafisz z obojetnie jakiego skilla +Mocne ulti +Stun nic wiecej chyba ;d Cassio Dobry pasyw (kolejny uzyty skill przez jakas tam chwile bedzie kosztowal mniej many i chyba mniejsze cd stakuje sie 5razy) "Q" ktore zatruwa i zwieksza twoja szybkosc poruszania sie jesli trafisz "W" Slow i plamka ktora sie powieksza "E" jedyny skill ktory nie jest aoe ;] pazurki "R" Stunuje przeciwników na 2sekundy jesli sa odwroceni do ciebie twarza ,jesli nie slow 60% Ogółem postać do carrowania gier na low elo nie ma to jak leca na ciebie 3osoby z low hp puszczasz ulti smieszne coldowny skilli triple ;] Malzahar +pasyw taki sobie +dobry silenc z niezlym dmg +"W" zabiera iles tam procent maksymalnego zdrowa +"E" taki hmm Ignite.? ;d +"R" dla mnie najgorsze ulti w grze z jednego powodu mozna je łatwo przerwać Widziałeś kiedyś na turniejach malza? nie bo jego ulti jest ujowe ;] L2P E1 PLZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuSt Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Wypowie się ktoś jeszcze na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymo99 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 cassio ma op late game i early game harass oraz mid game trading. Pasyw+blue i nie wyprujemy sie z many. Jedna z niewielu postaci, ktora jest w stanie sama zrobic pente. Jej ulti to cud (aoe stun/slow ze swietnym dmg), Q 3 sek cd, E warunkowe 0.5 sek cd. Ciezko wygrac z nia linie, nie nudzi sie. Brand? Szybko mi sie znudzil, jego ulti jest uzyteczne tylko podczas walk w jungli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMode Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Polecam Cassiopeie: +świetny harass +ogromny dps +aoe dmg +aoe stun +bardzo mocne early i mid game +radzi sobie ze sporą ilością miderów Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenUser Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Lux nie ma problemów żadnych z Cassio. Dostanie z Q to włącza tarcza i jeszcze jej zostanie, a na E cassio nie podejdzie, bo lux ma snear. Do tego lux ma większy range, także bardzo mocny DMG, slow, fajne ulti. Bardzo pomocna dla team, a Cass rzuci jedynie słaby slow, który na niskim lvl jest bardzo słaby. Jedynie cass ma mocny ulti, ale duże CD, oraz i to da się ominąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chica Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Polecam Cassio Genialne Ult do tf i OGROMNY Dps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.