Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Dobre eq?

ZULicyPolskiej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie gdyz wyslałem 2x sms 25zł i kupiłem te bronie Kradziony super szwajcar na daleki

Uber wspaniałość wolfganga, a na wybuchowe uber panzerpięśc fausta dobrze zrobiłem kupując te bronie + Nie stac mnie było na pkm ;d

6981b18bffcd4649ca2271c9eb10c431b442985e.png

Opublikowano

bylo kupic zwykla, nie kradziona bron. uber bazooka rozni sie tylko wygladem od tej najtanszej. jesli chodzilo ci tez o wyglad, to dobre zakupy zrobiles.

i nie kupuj pkm. to jest to samo co uber wolfgang, tylko ma inny wyglad.

Opublikowano

Ja mam ten zestaw co ty pisałeś mi mi bardzo dobrze sięsprawdza.A co to kradzionego ja kupiłem te bronie co były na Forum. :)http://www.mpcforum.pl/topic/584750-tutjaka-najlepsza-bron-umiejetnosci-dla-danej-profesji/

Pozdrawiam!

Bardzo dobrze.ja mam ten zestaw i mi bardzo dobrze sie skrawdza.Tylko niemam wspaniałości. JA kupowałem co mi doradziliście to co pisało na FORUM http://www.mpcforum.pl/topic/584750-tutjaka-najlepsza-bron-umiejetnosci-dla-danej-profesji/

Opublikowano

Dobrze zrobiłeś, że nie kupiłeś PKM.

Te bronie co kupiłeś są dobre, już żadna broń więcej ci nie potrzebna.

I tak jak wyżej napisali, mogłeś nie kupować uber bo prawie się niczym nie różnią, uber zadaje częstrze krytyki, ale zadają one mniej obrażeń, a zwykłe zadają rzadziej krytyki, ale krytyki mają większe obrażenie.

Gdybyś kupił zwykłe bronie to mógłbyś sobie jeszcze kupić jakiś strój lub co byś wolał.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem mogłeś kupić: Uber Plecodrap (odpowiednik Kradzionego Super Szwajcara, Super Szwajcara, Zwędzonego Uber Plecodrapa) i strzelbe na krótki dystans (nie kradzioną-ja tak kram nationalem, royalem mam elite m249 1kl i super szwajcara) Jeżeli lubisz grać na daleki i krótki to dość dobrze zroobiłeś (niekoniecznie mysiałeś kupywać kradzionych te swojskie national są tańsze i takie same jak kradzione). Co do wyrzutni 0 wątpliwości, że postąpiłeś słusznie.

Podsumowując( idąc śladem, że grasz jedną na daleki i jedną na krótki)

-dobrze wybrałeś bronie(pod względem obrażeń)

-źle wybrałeś bronie (pod względem ceny-swojskie są tańsze o jakieś 1000F)

-wyrzutnia jest ok.

Mogłeś zaoszczędzić jakieś +/- 1700F

Opublikowano

najlepiej gra sie minigun na krotki dystans + minigun na dlugi dystans, lub shotgun na daleki dystans + minigun na krotki dystans. nie proponuj mu shotguna na krotki bo to porazka... moim skromnym zdaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...