Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] CashHack Blackfire Premium Site

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niestety na Kingdom to mi bana na IP dali i po zabawie. ;/ Na RebelLC w ogóle nikt nic nie robił z lewym cashem, ale tam beznadziejnie się gra. Jeszcze jakieś pomysły ktoś ma? :P

Opublikowano

zmienili chyba tam strone i juz sie nie da ladować cash ale nie jestem pewien na 100%

ubh6c.png
Opublikowano

E tam. Kiedys na Destiny działało. Z miesiąc temu. To dopiero była zabawa :)

419620_261594663925115_323049914_a.jpg

D/L:

http://pl.rghost.net/43274798

Scan:

https://www.virustotal.com/file/3dced4f4b85c038d64d088eedf03d732cab2afa56be9aefcccfdc3281832abae/analysis/

Opublikowano

Wiecie co to wszystko super free Cash ale jaką macie hapy z gry ????

ja gram na 10 serwerach lc i 3 z nich darmowy cash.

ale na 7 gram najczęściej last chaos pl last chaos eternia fun serwer last chaos Destiny Last Chaos Realize.

rebelc dziś sprawdze życzcie powodzenia

Pozdro dla wszystkich <3

Opublikowano

no nie no stary zaje*biscie ja pier. taka radość że aż zemdlałem xD^^ mozna podpiąć^^ Tut Zarabisty

Fajnie masz koles, to juz od polowy sierpnia na necie X.X ( od kiedy ta stronka wpłyneła na chaos'a do download'a ). To nie żaden BUG czy Tam Trick.

o takie rzeczy sie nie pyta :P

machomet to duuuuzy hacker i mogl sam zrobic :P

Hahahaha :D ..

Po pierwsze, kiedy Blackfire robił tą stronkę, spiecjalnie zakodował zmiane E-mail. Wszystkie noobki, tylko ściągały i wrzucały stronke, nawet nie ogarniając plików o.O

Po pewnym czasie Blackfire ujawnił tą informację, wraz z kodem :O.

Stronkę napisał specjanie, żeby oszukiwać takich baranów jak wy :P .

Kiedy ta strona funkcjonowała na niektórych serwerach, takich jak znany nam UniverseLC, wy graliście, ja grałem na pełnej piździe z cash'em, więdz prosze ku*rwa nie gadajcie głupot, że ten cały machomet jest hackerem czy ch*uj wie kim..

Oczywiście, dowiedział się o wszystkim na ostatni gwizdek, i podzielił się z wami informacjami, gdy teorytycznie żaden serwer nie używa tej strony :P

+ Do pana Machometa:

Niebawem szykuj się na rywalizacje ^_^

Opublikowano

2x Up,

Baranie czemu sam nie udostępniłeś?

teraz znalazes informacje o tym i kozaka robisz?

Hah gz.

a i nie mysl,ze znow Ci sie uda z serwerem!

po seniorze pokazales swoja klase.

BS nic nie pokona, napewno nie jakies gxxxo od Ciebie ;)

Opublikowano

Fajnie masz koles, to juz od polowy sierpnia na necie X.X ( od kiedy ta stronka wpłyneła na chaos'a do download'a ). To nie żaden BUG czy Tam Trick.

Po pierwsze, kiedy Blackfire robił tą stronkę, spiecjalnie zakodował zmiane E-mail. Wszystkie noobki, tylko ściągały i wrzucały stronke, nawet nie ogarniając plików o.O

Po pewnym czasie Blackfire ujawnił tą informację, wraz z kodem :O.

Stronkę napisał specjanie, żeby oszukiwać takich baranów jak wy :P .

Kiedy ta strona funkcjonowała na niektórych serwerach, takich jak znany nam UniverseLC, wy graliście, ja grałem na pełnej piździe z cash'em, więdz prosze ku*rwa nie gadajcie głupot, że ten cały machomet jest hackerem czy ch*uj wie kim..

Oczywiście, dowiedział się o wszystkim na ostatni gwizdek, i podzielił się z wami informacjami, gdy teorytycznie żaden serwer nie używa tej strony :P

+ Do pana Machometa:

Niebawem szykuj się na rywalizacje ^_^

1.Czy ja cos mówiłem że to JA zrobiłem tego hacka ? NIE

2.Ehh znowu sie pogrążysz. Oj oj biedna owca

3.

- 'spiecjalnie zakodował zmiane E-mail' - Tak zakodował ale to nie w tym jest ten 'Bug'

- 'nawet nie ogarniając plików o.O' - Ta a skąd mogli wiedzieć ze Blackfire zrobi takie cus ?. No chyba sie nie spodziewali ze jeszcze na dodatek na początku musieli za Site płacić to jeszcze taki numer odstawił ... Potem na dodatek opublikował tą stronkę za free :D koledzy byli ostro wkurwieni.

+ Cytat : Koniec z LC! Twoje słowa są próżne ;)

Chcesz rywalizacji ? Okey

NffKd.png

Opublikowano

2x Up,

Baranie czemu sam nie udostępniłeś?

teraz znalazes informacje o tym i kozaka robisz?

Hah gz.

a i nie mysl,ze znow Ci sie uda z serwerem!

po seniorze pokazales swoja klase.

BS nic nie pokona, napewno nie jakies gxxxo od Ciebie ;)

Jarasz się tym BlackStylem jakby to było niewiadomo co.Może na polskie realia jest ciekawy,ale jest przepaść między zagranicznymi serwerami a BS.Nie bronie Owcy,bo o Seniorze myślę podobnie. :)

//Zakaz handlu.

Opublikowano

no bo wiesz...

BS to najlepszy PL serwer, wiem duzo brakuje do generica, ale moze najpierw administracja ponaprawia bledy, a pozniej w swiat?

a i ze polski serw to jasne, ze najlepszy i dlugo tak zostanie.

oj dlugo.

pozdro dla tych "innych"

Opublikowano

no bo wiesz...

BS to najlepszy PL serwer, wiem duzo brakuje do generica, ale moze najpierw administracja ponaprawia bledy, a pozniej w swiat?

a i ze polski serw to jasne, ze najlepszy i dlugo tak zostanie.

oj dlugo.

pozdro dla tych "innych"

Po 1. <- Z tego co napisałeś, widać że jesteś lizodupem x.x ..

Po 2. <- Najlepszy ? Bo jedyny xD . W rynku Last Chaos 08 na serwer ewentualnie może sobie pozwolić Wizatek!. Nie takie dzieci jak wy! Używacie plików darmowych, te które od sam wrzucił, potem szwaby z nudów je sobie edytowali do woli.

A o ile pamiętam, Administracja tego BS kiedyś do mnie pisała z pomocą z plikami, i zadawaliście takie banalne i mongolskie pytania że spadałem z krzesła xD . Więdz nawet mi nie wtykajcie że nic nie umiem.

Chcesz rywalizacji ? Okey

Jak miałbym czas, i wzioł bym się, do końca roku, postawił bym coś naprawde fajnego, lecz szkoda mi czasu jak i pieniędzy, wole ze znajomymi sobie posiedzieć, i nie rozwalać pieniedzy na to z czego i tak nie będzie zysku ( w waszym przypadku ).

To co ja jestem w stanie zrobić człowieku z tą grą, to ty nie masz bladego pojęcia

:).

Siedzę w tym w ch*uj więcej czasu od ciebie, i wiem więcej o tym, a stawianie serwerow takie typu jak proste LC, to banał.

Lecz wy zamiast naprawiać bugi ( ktore są w Standardowych pliczkach LC ) dodajecie jakieś śmieci do mapki

:D .

No fakt, na ch*uj poprawiać coś, czego i tak nie dacie rady i nie macie wystarczających umiejętności.

+++

Chwila moment, i mamy grudzień, dużo wolnego czasu, wtedy i ja posiedze kilka nocek przed kompem, i zobaczysz kolego co zrobie

B)

Opublikowano

Po 1. <- Z tego co napisałeś, widać że jesteś lizodupem x.x ..

Po 2. <- Najlepszy ? Bo jedyny xD . W rynku Last Chaos 08 na serwer ewentualnie może sobie pozwolić Wizatek!. Nie takie dzieci jak wy! Używacie plików darmowych, te które od sam wrzucił, potem szwaby z nudów je sobie edytowali do woli.

A o ile pamiętam, Administracja tego BS kiedyś do mnie pisała z pomocą z plikami, i zadawaliście takie banalne i mongolskie pytania że spadałem z krzesła xD . Więdz nawet mi nie wtykajcie że nic nie umiem.

[/left][/size][/font]

Jak miałbym czas, i wzioł bym się, do końca roku, postawił bym coś naprawde fajnego, lecz szkoda mi czasu jak i pieniędzy, wole ze znajomymi sobie posiedzieć, i nie rozwalać pieniedzy na to z czego i tak nie będzie zysku ( w waszym przypadku ).

To co ja jestem w stanie zrobić człowieku z tą grą, to ty nie masz bladego pojęcia

:).

Siedzę w tym w ch*uj więcej czasu od ciebie, i wiem więcej o tym, a stawianie serwerow takie typu jak proste LC, to banał.

Lecz wy zamiast naprawiać bugi ( ktore są w Standardowych pliczkach LC ) dodajecie jakieś śmieci do mapki

:D .

No fakt, na ch*uj poprawiać coś, czego i tak nie dacie rady i nie macie wystarczających umiejętności.

+++

Chwila moment, i mamy grudzień, dużo wolnego czasu, wtedy i ja posiedze kilka nocek przed kompem, i zobaczysz kolego co zrobie

B)

1. Te 'pliczki' są łączone kolego ... To nie jakieś gówno ...

2. Te twoje najlepszy bo jedyny mnie rozwaliło xD

ehm jestem ciekaw ile twoj server stał aaa i ile osob bylo max online ;)

3. Kto cb prosił o edytowanie plików ? ja nic o tym nie wiem chyba że zmyślasz...

4. Nie będzie zysku powiadasz ... to juz nasza sprawa a żebyś sie zdziwił ;)

5. ta i co zrobisz z tą grą ? zamienisz postacie w smoki,kutasy i inne zwierzęta ?

6.

Cytat :

Chłopie ... ty gówno o nas wiesz więc sie zamknij ;).

Zajmij sie swoim niewypałem tym ehm 'Seniorkiem'

NffKd.png

Opublikowano

5. ta i co zrobisz z tą grą ? zamienisz postacie w smoki,kutasy i inne zwierzęta ?

77072549.jpg

Ja nie ty .. To ty edytujesz Juno i dodajesz Texutrki z innych RPG, bo sam nie potrafisz zrobic xD

ehm jestem ciekaw ile twoj server stał aaa i ile osob bylo max online

;)

Co mnie obchodzi ile było osób " max online " ?

Najważniejsze że była fajna zabawa i klimacik ;)

4. Nie będzie zysku powiadasz ... to juz nasza sprawa a żebyś sie zdziwił

;)

tumblr_lnvvueuSsj1qcj56b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...