Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegrowicz..

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

91,2% Pozytywnych komentarzy na 5401 sprzedanych przedmiotów to nie jest tak mało. Wiadomo że coś komuś może się nie podobać zamówi coś ,a np nie doczyta aukcji i potem jebie negatywa

Jeżeli Ci to potrzebne możesz kupić

Opublikowano

O cho cho, koleś ma troszkę negatywów. Ja bym nie kupował od niego.

Swoją drogą samemu możesz zrobić dużo lepsze terra (takie jak Ci pasuje) za dużo mniejszą kase.

Wystarczy iść do szklarza żeby Ci pociął szyby (+wywiercił otwory wentylacyjne) a potem sam wszystko kleisz.

HBV27j.png

Opublikowano

Myślę, że co do komentarzy nie jest tak źle... w ostatnim tygodniu zebrał 49 pozytywów 3 neutrale i 0 negatywów...

A z tego co czytam sprzedawca po prostu nie zawsze odbiera telefonu, długo zwleka oraz zamawia prawdopodobnie z hurtowni i sprzedaje coś czego nie ma..

Ja bym zamówił :)

Opublikowano

Mam podobną xD

Nie no, reputacja kolesia nie wygląda aż tak źle. Mnóstwo ocen, mnóstwo komentarzy, a że trafiło się kilka osób, których nie był w stanie zadowolić, to nie świadczy o tym, że jest jakimś złodziejem, czy coś w tym stylu. Ludziom trzeba ufać. No, chyba, że jesteś takim bufonem jak te 9% komentujących - że przeszkadza Ci ryska na szkle, kawałek urwanej metki albo coś w ten deseń.

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...