binguj_1 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kupić dla mojego ptasznika? http://allegro.pl/exo-terra-terrarium-szklane-45x45x45cm-warszawa-i2660380932.html Kupiłbym samo terrarium, w środku sam bym mu urządził. Ale komentarze sprzedającego masakra... Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 91,2% Pozytywnych komentarzy na 5401 sprzedanych przedmiotów to nie jest tak mało. Wiadomo że coś komuś może się nie podobać zamówi coś ,a np nie doczyta aukcji i potem jebie negatywa Jeżeli Ci to potrzebne możesz kupić Odnośnik do komentarza
Ukinar Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ja bym poszukał innego a nie potem problemy, policja i nerwy. Niech gość spierdala Odnośnik do komentarza
grzesssiu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 O cho cho, koleś ma troszkę negatywów. Ja bym nie kupował od niego. Swoją drogą samemu możesz zrobić dużo lepsze terra (takie jak Ci pasuje) za dużo mniejszą kase. Wystarczy iść do szklarza żeby Ci pociął szyby (+wywiercił otwory wentylacyjne) a potem sam wszystko kleisz. Odnośnik do komentarza
DobriDej Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Myślę, że co do komentarzy nie jest tak źle... w ostatnim tygodniu zebrał 49 pozytywów 3 neutrale i 0 negatywów... A z tego co czytam sprzedawca po prostu nie zawsze odbiera telefonu, długo zwleka oraz zamawia prawdopodobnie z hurtowni i sprzedaje coś czego nie ma.. Ja bym zamówił Po | Chuk | Wymieniać | Tu | Swoje | Nagrody | Skoro | Są | Tam <<<<< ???? Odnośnik do komentarza
hyhy. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mam podobną Nie no, reputacja kolesia nie wygląda aż tak źle. Mnóstwo ocen, mnóstwo komentarzy, a że trafiło się kilka osób, których nie był w stanie zadowolić, to nie świadczy o tym, że jest jakimś złodziejem, czy coś w tym stylu. Ludziom trzeba ufać. No, chyba, że jesteś takim bufonem jak te 9% komentujących - że przeszkadza Ci ryska na szkle, kawałek urwanej metki albo coś w ten deseń. Qui est le prochain? Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja bym nie kupywał mimo ,że ma większości pozytywów, Odnośnik do komentarza
binguj_1 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Kupiłem już inne terrarium (w moim sklepie zoologicznym) Temat cls. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.