Minecraft545 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siema, gdy wchodzę w: Uruchom-->%appdata%-->minecraft-->bin-->minecraft.jar i bląd! pisze mi ze minecraft.jar nie jest prawidłową aplikacją win32. Co mam zrobić ? Nie moge zainstalować żandych modów a ni nic ;/ Mam konto premium jak coś na mc i mam windowsa xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniuh Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Otwórz ten plik winrarem a nie java.. LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minecraft545 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Otwieram go wlasnie winrarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19patryk97 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dowiedz się coś o "zgodności " Więcej nie jestem w stanie ci pomóc- pracuje na win7 ;d Licze na Like ! Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minecraft545 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tzn. Jak zgodności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Głupie odpwiedzi... Spróbuj wywalić WinRar, wgraj bandizip i prawym przyciskiem na minecraft.jar i podgląd archiwum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.