mateuszpog Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siemano szukam takiego botka za pomocą którego da sie wsadzic w itemki własne bony np. siła 9999. Wiem że ten botek istenieje dowiedziałem sie o nim na serwie metinologia. Mogą to byc inne botki aby działały na tej samej zasadzie. A oto ss na dowód tego że istenieje od gracza który go posiadał ;] Z góry dziękuję pozdro !!! ;] Odnośnik do komentarza
Koniuh Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nic takiego nie istnieje, takie itemy może stworzyć tylko GM LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW Odnośnik do komentarza
mateuszpog Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ale te itemki tworzył zwykły gracz. Napisałem na tym forum tylko po to aby sie dowiedziec czy cos takiego wogóle istnieje. Bo on miał mi tego niby bota sprzedac za 30 zł i wolałem sie upenic na forach ;] Odnośnik do komentarza
Jankensztajn Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Takie coś istnieje ale ty nie wiesz na jakiej zasadzie. On pewnie ma takiego botka który mu to niby zrobi, ale naprawdę to jest wyświetlone tylko po stronie klienta. Ale jest też 2 ale może mieć dostęp do bazy i wtedy coś takiego zrobi :P @Edit: Pokazywał coś takiego przez handel lub szkło itp.? Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę! Odnośnik do komentarza
MisieQrna2 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 szkoda ze takiego czegos nie ma ;c Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/735794-szukam-botka-o-nazwie-item-creator/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.