mateuszpog Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siemka. Szukam bota dzięki któremu można wsadzac do itemków swoje własne bony np, 9999 średnie itp. Nie chodzi mi o takiego bota którym zrobie to na własnym serwerze tylko np na metinologia. Jeśli wiecie gdzie go znajde proszę o odpowiedzi. Z góry dziękuje. Pozdro !!! Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie ma takiego bota.Jeżeli ma ktoś takie bonusy oznacza to że item stworzyła osoba która ma dostęp do mysql servera Ten bot który tu widać działa tylko po stronie clienta daje tylko widok bonusów po stronie clienta ,ale to będziesz widział tylko Ty czyli clientside To jest chyba to : http://www.mpcforum.pl/topic/734466-tut-9999-bonusy-skryptpy/ Odnośnik do komentarza
mateuszpog Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Te bony widzą wszyscy niestety ta osoba nie chciała mi udowodnic że ten botek działa. A za podzielenie się nim wymaga opłaty 30 zł ;] PS Ten gracz wspominał że ma postac GM Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Próbuje wyłudzić kasę Odnośnik do komentarza
Kaszun Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Te bony widzą wszyscy niestety ta osoba nie chciała mi udowodnic że ten botek działa. A za podzielenie się nim wymaga opłaty 30 zł ;] Ahaha typowe zarabianie właścicieli serwerów prywatnych Wszystko znajduje się po stronie serwera i aby coś takiego zrobić trzeba by było włamać się do bazy mysql Czwarte konto na MPC Forum Będzie kolejne 100%? Odnośnik do komentarza
mateuszpog Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wielkie dzięki dzięki wam nie straciłem 30 zł !!! Jesteście wielcy !!! I jeszcze raz dziekuję !!! ;] Odnośnik do komentarza
mateuszpog Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A propo wiecie czy jest dzialajacy trade hack ??? Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie, nie ma Odnośnik do komentarza
mateuszpog Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 dziekuje Odnośnik do komentarza
Sav Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Z tego co wiem to jest Ale na hamachi musiałbyś pokopać w dziale z hackami i botami ;] Odnośnik do komentarza
Istny Diabel Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A propo wiecie czy jest dzialajacy trade hack ??? http://www.mpcforum.pl/topic/704920-faq-najczesciej-zadawane-pytania-dzialu-hacki-boty-bugi/ Wszystko napisane Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.