Kycek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czy jest jakiś pakiet SMSów w plusie do wszystkich sieci np nielimitowane smsy lub np. 600 SMS. Chodzi mi o Plus Na Kartę. Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów... Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://nakarte.plus.pl/prepaid/jak_obnizyc_wydatki.html Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 o ile sie nie myle jest chyba za 5 zl do wszystkich sieci na miesiac , nie jestem pewnien Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 o ile sie nie myle jest chyba za 5 zl do wszystkich sieci na miesiac , nie jestem pewnien Gdybyś nie widział to podałem str a nie niej wszystko pisze co trzeba zrobić... Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
Kycek Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Okej sprawdzę i zaraz dam Edit @Edit Ciągle pisze że usługa chwilowo nie dostępna. Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów... Odnośnik do komentarza
PePee Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Na fb , jest profil i tam zawsze są kady promocyjne Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.