-Xeri- Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Chciałbym się spytać czy tez tak macie, gdy jest podświetlony wróg w tej mgle to nie widzicie jego obramowania czołgu na czerwono? tylko jego znacznik tj, czołg ciężki, średni, lekki, niszczyciel. Już mnie to denerwuje bo niszczycielem nie idzie poszczelac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymo123 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To znaczy chyba ze ktos jest za skala albo za czyms dlatego znika te obramowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigy Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W ustawieniach zmień sobie Zasięg Rysowania na maksymalny i powinieneś dobrze widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Xeri- Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No własnie nie bo oni we mnie strzelaja a ja nawet nie widze ich kawałka czołgu, tylko widac znacznik nad czołgiem jaki to czolg. Prodigy - Dzięki wielkie działa. Normalnie odechciewało mi sie już grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tez tak mialem ale w ogole nie zwrocilem na to uwagi i zniknelo mi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigy Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To teraz wsiadaj w maszyny i DO BOJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Daj jeszcze szczegolowosc obiektow na maxa wtedy z daleka nie beda wygladac tak "bialo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodakpl Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 tez tak mam. zauwaz ze znacznik bedziesz mial na zielono a ramki czolgu nie widac Brum brum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 tez tak mam. zauwaz ze znacznik bedziesz mial na zielono a ramki czolgu nie widac To zwieksz zasieg rysowania tak jak pisali koledzy wyzej i bedzie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.