astuce Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam. Gdzie w task-u zmienić by ignorować wroga ale jak zaatakuje to uciekać do portu? albo jak to zrobic w kreatorze? bo o ile jest zaznacz/odznacz by ignorował wroga to nie ma nic o tym by zaatakowany uciekał. Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 jeżeli nie chcesz aby atakował wejdź w task i zamień AttackNpcs = zamiast 'true' wpisz 'false' A jeśli chcesz, że jak bije to ucieknie od bicia zmień na 99% Odnośnik do komentarza
astuce Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mi chodzi o wrogie statki nie allieny,bo zaznaczyłem w taskreatorze opcje by ignorował statki wrogich firm i nie uciekał przed nimi jak je zobaczy i jest ok...tylko że jak wrogi statek zaatakuje to....tez nie ucieka a chce by uciekał jak zaatakowany zostanie. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Taskcreator zaznacz flee on attacked, i flee from enemy odznacz. jeżeli nie chcesz aby atakował wejdź w task i zamień AttackNpcs = zamiast 'true' wpisz 'false' A jeśli chcesz, że jak bije to ucieknie od bicia zmień na 99% Czytałeś wgle? Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Taskcreator zaznacz flee on attacked, i flee from enemy odznacz. Czytałeś wgle? tak, trosze wtopiłem Odnośnik do komentarza
astuce Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Chyba inne Taskcreatory mamy ,bo o ile flee from enemy jest,to nie widzę nigdzie flee on attacked, a używam v2,4 by gahn,więc jesli możesz to podaj jaki taskcreator używasz. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.