Hua Da ST Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siema niedawno chcialem zaczac gre po 3 rocznej przerwie, zalozylem kontro sciagnelem klienta probuje sie zalogowac i pisze Connection failed. Connoct connect to a login server. Error : connection refused (10061). po tym komunikacie pojawia sie nastepny : Connoct connect to a logjn server. Error : Network error. (-1). Niewiem co to jest reinstalowalem tibie, zapora wylaczona antywirusa tez odinstalowalem i nic nie dziala. . Chcialbym dodac ze mam neta z multimedii a tam podobno portow nie blokuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawilnaTibia Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Masz tak logujac sie na rl czy na ots? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hua Da ST Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Na to i na to jeszcze chcialbym dodac ze jak wpisuje passy jeszcze raz to wyskakuje debug i wylacza mi tibie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarson Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 TO samo mam pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawilnaTibia Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Z tego co piszesz ,wydaje mi sie na jakies 80% ze to wina internetu , bo skoro wszedzie tak masz ,reinstalowales, wylaczales zapore/wira to zdaje mi sie ze masz cos z polaczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarson Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 tzn ja tak mam z clientami gry roznymi tibia dziala,tibia poke (client ich tez) a np inne poki nie dzialaja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.