Adek77 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 siema mam pytanie czy takie eq starczy mi do trudnego lochu malp ? FMS+9 sr 34 3 omdlenie kd potwora+4 Mistyczna +7 speed/def+4 2k pz Okragła+7 nno 12inta złota branza+1 2kz pz 10 ogien skorzane kozaki +7 2k pz 5 spowolka ebo+7 6 zwierzaki złoty naszyjnik +6 5 kryta reg pz 12 reg pe 12 2k pz zamkowy helm +6 20 zwierzaki Czarowane m3 zbroja m2 a strach mam na 15 bo 50lv wbic 52 ? zeby 3x bylo Prosze o rady co mam zamienic w eq bo nie moge ogarnac zbytnio moze przez defa ? 422 mam tylko i niewiem co zmienić zeby bylo wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techl4nd Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 wbij 52 obowiązkowo, ebo wbij na 9+ sloty, buff 25-30% i ogarniesz Shady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek77 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 a reszta jest ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techl4nd Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 na 100% pewnosci skille m5/m6 Shady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawłoś Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Buffek 25%+ i spokojnie ogarniesz komnatę... Co do eq to jest dobre, tylko buffka skołuj jak już wspomniałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcuśny Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja bez buffa ze słabszym eq tylko z ostrzem g2 ogarniałem all z lordem miałem 13kpz,i po pamiątkach By miko213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabPL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ebo na +9 buff z pomoca i blogo na m i lecisz cala komnate dodatkowo mozesz dzika wziasc z defem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperialTribe Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ludzie ja z takim eq bodym z buffami po 25% ogarnialem wiec nie widze problemu wywalilem /k Gram w metin2 pod nickiem: Bubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixmetin Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 najlepiej wbic 54 bo wtedy uzywasz strach i moby nie lecą chyba ze bierzesz all na klate (sprawdz;p) to wtedy wbij tylko 52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
different. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Z takim eq, na takim lvl'u ogarniesz spokojnie. | Użytkownik | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allien Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Skille podbij na m5+ ebo podbij na +9 oczywiście wyexpij buffa hełmik i klate jeszcze kiedyś bym podbił na wyższy + ale teraz jak na razie w takim eq powinieneś dać rade :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.