Pr0Qwerty Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 witam właśnie zacząłem się bawić w sony vegasie.. nie krytykujcie od razu.. fajnie by było jak by ktoś dał łapkę do góry i suba... to mnie motywuje do dalszej pracy:)) Więcej filmików na moim kanale Odnośnik do komentarza
LesIOO Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dobrze jest , na start laika możesz dostac Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Bardzo ładnie Gratuluję i czekam na więcej Odnośnik do komentarza
Somiver Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 W, czym obrabiasz filmy jak możesz napisz na PW Gratki trytona powodzenia w grze MODERATORZY: http://iv.pl/images/95666001750473350974.jpg Odnośnik do komentarza
@KaczmaR@ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Obrabia Sony Vegas Pro 11 ... Czytaj opis Film fajny Dostałeś ode mnie suba i czekam na więcej Gratulacje trytona 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis Odnośnik do komentarza
xHarryPotter Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 gz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.