LubieGraMxD Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W routerze pisze mi tak: http://www.speedysha...Internet....bmp SCAN: https://www.virustot...sis/1349029625/ A na speed tescie wykazuje mi 6mega a na routerze niby 36/48mb/s wiec przypuszczam ze ktos mi siedzi w routerze.. czy jak to ma być prosze o pomoc limit like bo chce nie miec lagow w metku na 3/6 :] FASTT like i 5!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Istny Diabel Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dodaj skan 1h Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AśNaebaem :* Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Radzę na razie nie pobierać.. SS który waży 3 MB? By Maxio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieGraMxD Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 UP@ Debilu tego nawet pobrać nie trzeba wystarczy wejsc w link i clicnac na nazwe cymbale. SKan juz sie robi na virustotal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieGraMxD Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profilus=) Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Lagi w grze są oznaką słabego kompa.. a na Twoim necie nie powinno być, router też tak pokazuje, mam aktualnie net Play ONline 2mb, w właściwosciach pokazuje 7.2mb więc na to nie zwracaj uwagi. Pozdrawiam. Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ref Tematy refreshujemy po upływie 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donataN' Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Lagi powstają pod wpływem nie najlepszej maszyny lub od flood'ów Nie patrz jak to ktoś powiedział na neta. Internet tutaj ma najmniej do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.