GangamStyle Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://www.youtube.c.....<br /><br /> @DOWN sam sie banuj . film nie mój : ) LINK DO HACKA I SKANU TU http://www.mpcforum.pl/topic/734487-releasespeedhack-all-nostale-gf/ Odnośnik do komentarza
MrJigoro Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Masz pozwolenie od autora speed hacka na nagranie tego filmu? jak tak to wklej ss, jak nie to kosz i ban By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza
Menober Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 MrJigoro weź ogarnij Gościu , nie każdy kto kręci poradniki z hackami jest ich autorem Nie wiem co ci jest ale masz jakiś problem ze sobą ostatnio? @topic Każdy widzi że przyśpieszyłeś filmik. Nawet po kursorze widać. Moim zdaniem fake i szkoda fatygi Odnośnik do komentarza
KlauS. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 MrJigoro weź ogarnij Gościu , nie każdy kto kręci poradniki z hackami jest ich autorem Nie wiem co ci jest ale masz jakiś problem ze sobą ostatnio? @topic Każdy widzi że przyśpieszyłeś filmik. Nawet po kursorze widać. Moim zdaniem fake i szkoda fatygi Speed hack istnieje, jest na tym forum, zamieścił go "gość" @topic Kręciłeś to za pozwoleniem? Odnośnik do komentarza
Menober Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ale klaus może hack istnieje ale filmik to fake widać że był przyśpieszany Odnośnik do komentarza
GramywNosTale Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @UP nie przyśpieszałem go film mój , pobierz i sprawdź.. nie widać że przyśpieszany lecz nagrywany w camtasia studio dlatego kursor szaleje Pozdrawiam . @EDIT zauważ , że postać w biegu znika z pola widzenia przebiegnij sie w nostale i przyśpiesz filmik zobacz czy tak będzie , i w kopalni jak cofnęło mnie , zobacz czy Cię cofnie w biegu bez speedhacka /Evo . Odnośnik do komentarza
HaruTube Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dodaj link i skan w temacie. 1h Po czasie,a linku w temacie nie ma mimo upomnienia na PW. Cls Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.