Skocz do zawartości

Tablet z mediamarkt

desher

Rekomendowane odpowiedzi

Siema , przeglądam sobie mediamarkt i trafiłem na ciekawe tablety z wacom (czyli że dobra marka) mam zamiar je kupić , lecz nie wiem czy się opłaca i czy nie rozpierdolą po kilku dniach/miesiącach , głównie chcę do grafiki komputerowej

http://www.mediamarkt.pl/tablet-wacom-bamboo-pen-touch-fun-small,id-158901

http://www.mediamarkt.pl/tablet-wacom-bamboo3-fun-pen-touch-small,id-158907

Opłaca się kuupować w mediamarkt? nie chce być zawiedziony ;/

/zakaz handlu

WACOM warto kupić każdy bo to markowy i porządny sprzęt, bez względu na to gdzie się go kupuje , akurat to modele półprofesionalne dla dzieci albo poczatkujących grafików , te lepsze zaczynają sie od cen powyżej 700zł

żaden produkt zakupiony na allego w niższej cenie nawet w połowie nie dorówna paramerom WACOMA w tej samej klasie tabletu

to co polecacie i piszecie to tak jak wybór pomiędzy telefonem NOKIA a telefonem NOKLA udającym tylko telefon w wygladzie a parametrami czy nawet oprogramowaniem nawet nim nie jest

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Ten pierwszy jest normalnie cenowo lecz drugi na allegro chodzi po 7 stów :) :

http://allegro.pl/salon-wacom-bamboo3-bamboo-fun-a5-cth-670s-wawa-i2645975930.html

A jeżeli piszesz, że ta firma WACOM jest dobra to czemu masz wątpliwości ? Sklep jest tylko pośrednikiem... rozumiem gdyby to jakieś TESCO było... ale mediamarkt ? Bez obaw :)

Jeszcze tu masz taki tablecik z WACOMU za 2 stówki :

http://allegro.pl/tablet-wacom-bamboo3-pen-pl-fv-gw24-artrage-full-i2639145583.html

Oczywiście, że się opłaca. Nawet sprzęt z Biedronek, Lidli, Tesco i innych pierdół tego typu jest bezpieczniejszy od sprzętu zamówionego online. Do zakupu dostajesz gwarancję, więc tak czy siak jak Cię się popsuje lecisz do usługodawcy, zgłaszasz usterkę i po problemie.

A na allegro?

Szukasz gościa, od którego to kupileś, potem płacisz za wysyłkę i ponowne przysłanie, czyli wychodzi na to, że dokładnie tyle, ile wynosi stawka samej wysyłki i przesyłki produktu na DARMOWĄ gwarancję, zapłaciłbyś w serwisie za naprawę.

Trochę myślenia, kochani.

Qui est le prochain?

robel, czyli że źle bedzie mi pracować z 7 mm dokładnością?

poparz na dokładność , model co wybrałeś ma aż 7mm

lepsze jakościowo sa zawsze modele współpracujące z systemami typu OS ( MAC )

co do ceny zaglądnij najpierw na stronę wacomu tam możesz kupić nawet taniej o 100zł

mama mi nie pozwala xD boji się że kartofla lub rozjebany bedzie ten tablet więc kupie w normalnym sklepie jak tradycja każe ;/

załatwie ją jeszcze -.-

/zakaz handlu

Miałem Tableta rok temu za 500zł w promocji kupiłem w EXCOME szczerze..?To taki przenośny komputer tylko w niektórych miejscach nie możesz mieć neta i tyle ja bym tego nie kupował niezbędne do życia.

beka chodzi mu o tablet GRAFICZNY -.-

Sam swój tablet kupiłem w media z pół roku temu i do dzisiaj dobrze służy, a poza tym wacom robi najlepsze tablety graficzne, więc na pewno się nie zawiedziesz ^_^

ItgMSFz.gif­

trole jak widać nawet nie czytają i wszędzie wcisną swoje głupoty nie potrafiąc rozróżnić tabletu graficznego od tabletu

7mm a 1mm dokładności to bardzo dużo to tak jakbyś malował paznokieć szczotką do butów

czasem zdarzy mi sie robić projekt w firmie na Intuos CAD , to dopiero jest przyjemność. jeśli jednak zależy ci na jakości lepiej dołożyć i kupić cos lepszego Wacoma za ok 800-900zł

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Ja słyszałem że szybko się rozpierdalają. Mój kumpel kupił w mediamark sobie kompa niby nie to samo co tablet ale rozpierdolił mu się po 3 miesiącach więc ja ci nie polecam tam kupować.

A po drugie. Mógłbyś kupić na przykład na Allegro nie którzy wystawiają prawie nie używane tablety.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Tablet z mediamarkt   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...