Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Gra za darmo?

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy w gw2 da sie grac jakoś za fre? czy to tylko gra dla takich bogaczy ? którzy musza kupic klucz za 180 zł a to jest gruba przesada.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nie wiem po co pisać takie tematy jeśli zna się odpowiedź. Nie,nie da się grać za darmo,zarób 180 zł,a to nie wiele pracy,parę dni wysiłku ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Co do współdzielenia konta - dla mnie jest uciążliwe zmiennie ip (muszę co logowanie potwierdzać na mailu akceptację), więc już wolę mieć własną kopie i nie dzielić konta na zasadzie "ja gram teraz, a ty potem"...

Pudełkowe Guild Wars 2 kosztuje 180 zł, darmowych wersji nie ma i prawdopodobnie nie będzie (chyba, że emulatory serwów)

EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...