RiQmen2 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 czy w gw2 da sie grac jakoś za fre? czy to tylko gra dla takich bogaczy ? którzy musza kupic klucz za 180 zł a to jest gruba przesada. 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menddor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Gra jest B2P, czyli kupujesz i grasz. Ciesz się, że nie ma abonamentu Nie da się grać za free w tą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkoondzio Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Da się jeżeli kolega pożyczy ci konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casso. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie wiem po co pisać takie tematy jeśli zna się odpowiedź. Nie,nie da się grać za darmo,zarób 180 zł,a to nie wiele pracy,parę dni wysiłku ____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zavetti Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Co do współdzielenia konta - dla mnie jest uciążliwe zmiennie ip (muszę co logowanie potwierdzać na mailu akceptację), więc już wolę mieć własną kopie i nie dzielić konta na zasadzie "ja gram teraz, a ty potem"... Pudełkowe Guild Wars 2 kosztuje 180 zł, darmowych wersji nie ma i prawdopodobnie nie będzie (chyba, że emulatory serwów) EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.