Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Szkolenie załogi-jak to działa:D

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Dziś zacząłem się zastanawiać na jakiej zasadzie zostaje przyznawane doświadczenie dla załogi, i tu tkwi moje pytanie jak to z tym jest i co daje możliwość czołgu elit, czyli przyśpieszenie szkolenia.

Proszę o konkretne wypowiedzi:)

Opublikowano

Przyspieszenie szkolenia na czolgu elitarnym dziala tak ze cale doswiadczenie zdobyte podczas bitwy jest przyznawane zalodze. Np. 2k doswiadczenie / 5 czlonkow zalogi = 400 expa dla kazdego.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Siema. Dodatkowo jak masz w czołgu jednego załoganta gorzej rozwiniętego to cały exp leci głównie na niego, jeżeli masz włączone szkolenie załogi. Obok czołgisty pojawi się znaczek jakby daszku z kolumnami.

sig2@500147286-Masin@eu@4@0@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png

Opublikowano

Ja się wtrącę, chyba tak do końca nie jest jak napisał Ravoner. Zauważyłem, że jak mam bitwę przykładową z doświadczeniem 1k na czołgu elitarnym z przyspieszeniem to na szkolenie załogi idzie około 90% tego całego expa. Reszta idzie w Wolne doświadczenie. Tak bynajmniej było... bo niewiem jak jest w wersji tutejszej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...