Lionwoj Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witajcie Dziś zacząłem się zastanawiać na jakiej zasadzie zostaje przyznawane doświadczenie dla załogi, i tu tkwi moje pytanie jak to z tym jest i co daje możliwość czołgu elit, czyli przyśpieszenie szkolenia. Proszę o konkretne wypowiedzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Przyspieszenie szkolenia na czolgu elitarnym dziala tak ze cale doswiadczenie zdobyte podczas bitwy jest przyznawane zalodze. Np. 2k doswiadczenie / 5 czlonkow zalogi = 400 expa dla kazdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 a jak nie mam tego włączonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekciarz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siema. Dodatkowo jak masz w czołgu jednego załoganta gorzej rozwiniętego to cały exp leci głównie na niego, jeżeli masz włączone szkolenie załogi. Obok czołgisty pojawi się znaczek jakby daszku z kolumnami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zobacz w karcie czlonka zalogi tam pisze ile brakuje mu expa do nastepnego poziomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTaTaRaK Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja się wtrącę, chyba tak do końca nie jest jak napisał Ravoner. Zauważyłem, że jak mam bitwę przykładową z doświadczeniem 1k na czołgu elitarnym z przyspieszeniem to na szkolenie załogi idzie około 90% tego całego expa. Reszta idzie w Wolne doświadczenie. Tak bynajmniej było... bo niewiem jak jest w wersji tutejszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zawsze 5% idzie na wolne doswiadczenie z tego co wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.