Raqszpaq Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 SURVIVAL ! Zielona Dolina IP Serwera: 178.32.200.50:8025 Graj, kradnij, zabijaj, zdobywaj, PRZETRWAJ ! -Sloty: na razie tylko 10 ale będzie więcej ! -Typ Serwera: SURVIVAL -Premium: Nie (ale jeśli masz to nie szkodzi) -Administracja: BlackHerb -Potwory : OFF Naszym wrogiem są inni gracze a nie potwory ! Zwierzaki : ON Komendy: /sethome - ustawia dom /spawn - teleport na spawn /home - teleport do domu RESZTA KOMEND PODANA NA SPAWNIE ! Zapraszam ! Do moderatorów: Proszę o usunięcie wcześniejszego tematu, ponieważ serwer był w fazie budowy i były same złe opinie, teraz zostały zmienione pluginy i gra całkiem się zmieniła. Odnośnik do komentarza
mateusz8090 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Serwer się wydaje Total-Surival , ale jedno ale , na total suriavl , nie powinno być ./sethome itd , ale serwer wydaję się fajny . Odnośnik do komentarza
Raqszpaq Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No myślę że ten plugin jest potrzeby Więc raczej umili grę Odnośnik do komentarza
Raqszpaq Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ZAPRASZAM ! Odnośnik do komentarza
Kapix147 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Serwer troche dziwny, Montary wyłączone ?! I jeszcze ten sethome nie potrzebny... Odnośnik do komentarza
qualit Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Servera nie polecam adminto dziecko Odnośnik do komentarza
Haritirox Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @up Dostałeś bana bo miałeś x-ray. @Topic Serwer fajny pluginy najpotrzebniejsze (no /sethome troche nie). Polecam. Odnośnik do komentarza
Raqszpaq Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Fajnie, jak kogos zbanuje za hacki albo kopiowanie to piszą złą opinie, co za dzieci -,- Odnośnik do komentarza
MadziuniaPL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 nie polecam wyszłam z serva na chwile weszłam i mnie okradziono a w skrzyni była książka o tytule mały kuta lola a treść to cytuję ''masz małego" autorstwa admina q coś Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/736291-132nopremiumnowl247survival-reaktywacja-zielona-dolina/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.