Photive Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siemka, mój sprzęt to: 1,5gb ram 2xradeon 9550=356mb procesor 2,66ghz intel celeron Chce aby nawet na low, bez cieni itd. Najwyzej sciagne textury dla slabych kompow jeszcze. Wiem że słaby sprzęt i będzie ciężko ale niedługo wymieniam i chciałbym nauczyć sie grać teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Niestety ale nie pograsz komfortowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Photive Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @Up Nawet na low?A jak wgram tekstury słabsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 UP hahaha ja mam gorszy i gram na low all i zero lagow fps 28-40. Co do tematu pobierz sobie WoT Tweaker i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigy Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 WoT na Low detalach ma tak małe wymagania że śmiało możesz grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pograsz, ale fps nie bedzie za duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jeżeli teraz po patchu 8.0 poprawili wydajność to pogra z wot tweakerem, ale ja słyszałem że teraz właśnie jeszcze bardziej skopali optymalność dla gorszych sprzętów. @FeHnE A jaki ty masz sprzęt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jeżeli teraz po patchu 8.0 poprawili wydajność to pogra z wot tweakerem, ale ja słyszałem że teraz właśnie jeszcze bardziej skopali optymalność dla gorszych sprzętów. @FeHnE A jaki ty masz sprzęt? To prawda ze skopali, sam to odczulem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 He.. GF 6800 1gb ram procek 1.6 AMD Sempron.. Mi się gra dobrze tylko jakieś miesiąc temu miałem zcinki w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Pograsz ale będziesz miał FPS 5-10 i ping ponad 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @Up Nie dawno sam pytałeś się czy pójdzie ci, a teraz odpowiadasz czy pójdzie komuś innemu czyżby w kilka dni zostałeś fachowcem? I co ma ping do sprzętu? Ping zależy od internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Photive Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Fps mam po 10 z teksturami 25% ;/ Dobra jakoś przegram do kupna nowego kompa. Dzięki. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.