marciniasek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, otóż mam problem pewnie część z was zna ten problem gdy oswoję wilki to po ponownym załadowaniu świata są one nieoswojone i teleportują się do mnie da się naprawić ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie spotkałem się z takim problemem ;_; może masz zbugowaną mapę, pobierz MCEdit, skopiuj domek i wklej na nową mapę Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risen. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dziwnie opisałeś ten problem... Mało rozumiem. Ale z tego co widzę to zbugowana mapka. Jak wyżej skopiuj ją MCEdit. Poszukaj poradników na YouTube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniuh Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam to samo, tylko że z ocelotami - gdy wejdę do jungli wszystkie się do mnie teleportują. To błąd gry, nie twój LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.