freezea Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jak w temacie. Odnośnik do komentarza
Desret Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Stare darkorbit z niektórymi nowościami Odnośnik do komentarza
freezea Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A szybciej się tam wbija level, zbiera rzeczy niż na tym? I masz do niego link? Odnośnik do komentarza
exide7 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://fb.darkorbit.bigpoint.com/indexInternal.es?action=internalStart szybciej darmowy bot www.fbot.net licze na like Odnośnik do komentarza
Sunnyline2 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Taa, to samo jak darkorbit tylko stary klijent. Duzo botów, jak ja grałem max. 2 osoby pisały na chacie, jeszcze po rusku . Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Taa, to samo jak darkorbit tylko stary klijent. Duzo botów, jak ja grałem max. 2 osoby pisały na chacie, jeszcze po rusku . Nie taki stary. (klient jest nowy, wersja 2) Ostatni update który tam jest to przed wprowadzeniem CPU skokowego. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.