DaMianoS1910 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 moze ktos napisac do niego instrukcje ? bo z tego co czytalem na tym forum to niz nie rozkminilem bo po ustawieniu medow i wlaczeniu bota nadal nic sie nie dzieje a dodam ze chce go odpalic na s2 i jako vaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loen123400 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 bot by katze jest płatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMianoS1910 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 nie jest platny mam go za free tylko go nie ogarniam niby ustawiam medy i go wlaczam ale nie dziala dziala mi tylko teleportowanie i ug a odpalic nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loen123400 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 trzeba zaplacic by dzialał... ja tez go mam ale nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.