PlayerNostale Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam. Kupiłem różdżkę duszy+8 i chciałbym dodać do niej osłonkę ale jestem w osłonkach zielony co polecacie? Mam na to 10kk proszę o uzasadnienie swojej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Napewno nie zakłucony podczas rzucania czaru - to jest podstawa Znalazłem fajną w nb więc na niej się wzoruj: By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szydliczek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nom jak up @@ A ja bym jeszcze dodał najlepiej SL Energi .. ale to już drogie cacko <heh> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiżeCyce Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A JA MAM +9 U2000 HAHAHAHA SPAM!!! NIE RAPORTOWAĆ MOJE TUTY KUKUWKA : JAK ZWIĘKSZYĆ KASE ZA POMOCĄ CHEAT ENGINE KUKUWKA! http://www.mpcforum....e-darmowa-kasa/ Poka cyce bo wpie*dol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveTreasure Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tak jak Jigoro ale żeby miała ele ognia najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.